Message |
|
Cu siguranta va fi cum spui tu . Insa cand ii va muri unul dintre masculi va regreta ca nu a invatat din experienta altora . Restul povestilor sunt de prisos .
|
 |
|
Adorabil mustaciosul in prima poza
|
 |
|
 Incredibil ...daca ma uit la datele postarilor din acest topic , nu-mi vine sa cred ca ai avut 2 reveniri pe parcursul a 10 ani  Sper ca de data asta sa stai mai mult printre noi ...BINE AI REVENIT !!!
|
 |
|
Nu au ce cauta 2 xipho masculi in acelasi acvariu . Unul din ei il va fugari , stresa , bate , domnina , etc. pe celalalt ...si intr-un sfarsit cel stresat va muri . Iti recomand sa dai unul din cei 2 masculi la schimb pe o femela ..sau pe mancare pentru pesti , etc .
|
 |
|
|
 |
|
Nu cred ca vor veni sa manance de unde vrei tu . Si la mine prefera sa se hraneasca in zona de mijloc , insa e usor sa le hranesc : iau granulele intre 2 degete, bag degetele in apa si las sa cada incontinuu cate 2-3 granule....astfel se hranesc toate microrasborele , iar ce ajunge jos papa crevetii si melcii . Cand le dau grindal sau micro fac la fel , pun in apa o cantitate foarte mica si repet la 2-3 secunde operatiunea , astfel incat sa cada incontinuu viermisorii , nu doar o data . Ai grija insa sa nu le dai prea multa mancare daca vei aplica aceasta metoda
|
 |
|
Ce sa fac si eu , perioada foarte dificila ... insa n-am disparut de tot , cand imi permite timpul mai citesc  Unori chiar si scriu
Nu mai stiu exact de cat timp ii am , insa sunt cateva luni bune ....
Pui nu cred ca o sa vad daca nu ii separ , si avand in vedere ca am deja 5 acvarii si finante 0 pt a le intretine....nu mai fac inca unul . Ele cred ca depun , insa probabil se ocupa crevetii si melcii de icre , sau daca ies puii ii pot papa chiar si ei , parintii .
|
 |
|
Pune pietris negru ca substrat si fundal negru la acvariu ...si se vor inrosi . Da-le spirulina ca hrana , pe langa ce le dai acum(daca le dai) .
|
 |
|
Da-le grindal si/sau micro daca vrei sa-i ingrasi , insa nu exagera
Eu am noroc , ai mei sunt grasi toti 6 ...cred ca am 3 femele si 3 masculi  Si NU sunt deloc speriosi ... Ii ador  Si ii vad non-stop aproape , ca ii am langa monitor , la 50 cm
|
 |
|
Plantele vor pleca la Gheorgheni , se poate inchide...multumesc pentru gazduire!
|
 |
|
Rotala macrandra MINI - 20 fire
Cabomba furcata (red) - 1 fir
Lysimachia nummularia - 5 fire
Rotala rotundifolia (red) - 6 fire
Heteranthera zosterifolia - 1 fir
Rotala wallichii - 18 fire
Najas guadalupensis (graminea) - 4 fire
Limnophilla aromatica - 5 fire
Proserpinaca palustris - 1 fir
Didiplis diandra - 25 fire
Ludwigia Ovalis - 2 fire
Hydrocotyle leucocephala - 8 fire
Pistia stratiotes - 30 plantute
Pret pentru TOT pachetul(nu se dau separat) : 70 lei + 8 lei taxe transport prin posta romana .
|
 |
|
Eu cred ca faci un misto grosolan de noi ...sau macar asta incerci . Sunt confuza....nu stiu daca sa plang sau sa rad .
|
 |
|
Nu e vina vanzatorului ca nu stie ce vinde sau cum sa vanda , etc . E vina celui care il angajeaza si care mai in toate cazurile ofera salariul minim pe economie daca se poate , deci...va mai minunanti ca cei care vand n-au idee de nimic aproape , legat de acvaristica ?? Cati patroni de pet-shop ar oferi un salariu decent , ca sa stea pe acel post un om care chiar stie acvaristica ? Sau cati dintre ei isi initiaza angajatii macar putin in acvaristica dupa ce ii angajeaza ? Ca sa nu mai spun ca unii patroni de pet-shop n-au idee nici ei ce vand si cum ar trebui sa stea treaba cu plantele alea, pestii , aparatura , etc .
|
 |
|
|
 |
|
Da, o femela matura sexual va fata in fiecare luna....
|
 |
|
Deocamdata nu ai cum . Insa exista posibilitatea sa le treaca...sau le poti lua prin eliminare : stopeaza aditia de PPS si vezi daca isi revin .
|
 |
|
Horror mai este limbajul ala mirc/chat .... nu stiu cum puteti scrie asa . ORIBIL.
Adina .... fa-ti cont pe webshots , uploadeaza poza acolo si da-ne linkul aici s-o vedem . Daca nici asa nu-ti reuseste...no comment .
|
 |
|
Nu chinui Oto aia seaparandu-i fara sa stii macar ce au...ar fi pacat sa-ti moara . Sunt pesti destul de sensibili .
|
 |
|
Ajung la 10-12 cm , ca doar sunt ancistrusi... nu exista nici o specie de ancistrus asa pitica .
|
 |
|
Daca nu te pricepi la ce iti foloseste sa aduni posturi ? Pe mine de exemplu ma deranjeaza sa tot citesc posturile tale fara un continut real deoarece intru aici ca sa invat acvaristica...iar ceea ce scrii tu bajbaind prin bezna dandului cu presupusul ma face sa scriu offtopicuri ...ceea ce iar nu-mi place. Si NU , nu incerc sa fac pe pseudo-moderatoarea . Parerea mea cu siguranta o au multi alti useri .
|
 |
|