Mersi rick
Poze o sa avem spre sfarsitul saptamanii. Saptamana trecuta au mai venit ceva corali, vreo 18
Intre timp a murit un coral, pur si simplu s-a albit intr-o noaptea, nu stiu de ce. Mai am inca doi corali,
o Milka si un Favites care au inceput sa se albeasca, se pare ca e prea multa lumina. Ceilalti corali au
crescut foarte mult, unii s-au dublat in doua luni, altii (cei de la roni) au ajuns de la 3-4 cm la peste 8-9 cu
foarte multe ramuri, si asta in patru luni.
Achillesul din pacate a dat coltul

, l-au batut ceilalti doi chirurgi doua saptamani la rand pina a dat coltul.
Doi wrasse au sarit din bazin si i-am gasit morti pe covor, alti doi wrasse nu stiu unde au disparut, cert e ca nu
i-am mai vazut in bazin si presupun ca au murit si ei, si acum o saptamina a murit si un pseudochromis, fara sa aiba
vreun semn ceva pe el, pur si simplu l-am vazut pe nisip.
Asa incat din ultima achizitie de 9 pesti au mai ramas doar 4.
In rest bazinul se pare ca merge destul de bine, am putina ciano, am avut salinitatea un pic cam mare dar acum am rezolvat,
nitratii undeva intre 0,5 si 1, fosfatii nedetectabil cu Hanna checker, KH-ul am reusit sa-l aduc la peste 8 (la un moment dat
scazuse la 7) si acum incerc sa il aduc undeva la 9-10, pH-ul este acum peste 8 (vreo cateva saptamani a fost intre 7,8 si 8),
calciul 450, magneziul 1470. Incet incet bazinul imbatraneste si inep sa invat ce trebuie sa ii fac ca sa il tin stabil. Am mai
redus putin si intensitatea luminii.
Cam astea ar fi noutatile, sper sa am timp saptamana asta sa pun si niste poze, poate si o camera web.
O zi buna,
Dragos