[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu

Nu conteaza, a fost o experienta interesanta, oricum pana de Craciun o sa iau din nou pesti si incerc sa nu il suprapopulez.

Vreau cam astia:

Xanthurum
Flavescens
Loricula
Siganus Magnificus
N-as zice chiar ca ma laudam cu el...cuvantul mai potrivit cred ca e, il prezentam...

Nu, in momentul de fata nu mai am pesti, decat doar un firefish magnifica pe care il vad doar la ora mesei si un Puellaris care in continuare imi muta tot nisipul prin bazin.
Ceilalti pesti, in urma unui episod sever de gris au plecat spre un loc cu verdeata unde nici intristare si nici durere nu e...
Pai si nu ne spui si noua ce planuri de viitor ai ? Dimensiuni, acareturi, cu ce il populezi...?
Nu cred ca merge direct, adica eu nu l-as pune direct, in schimb poti pune un alt ciorap cu rowa in cel de naylon sau il poti pune sub cel de naylon, jos in sump. Si acolo ar trebui sa fie flow.
Am avut eu Nigricans care e in proportie de 95% identic cu Japonicusul, diferenta o face o dunga portocalie pe dorsala, si nu are nici o treaba cu coralii. La fel si Loricula este cu precautii si la mine nu s-a atins de nici un fel de coral...
Merge si in ciorapel. Problema la mine era ca ciorapelul se colmata ft repede. Acum...asta nu e o regula...
Acum fiindca nu ai inca multi pesti, in pprincipiu nu are de la ce se colmata. Poti pune un ciorap, acum la inceput, pana scoate fosfatul din pietre.
Parerea mea e ca totusi trebuie sa tii sub control PO4 si NO 3. Ai ceva mediu antifosfat?
Am patit si eu sa imi iasa PO4 din piatra uscata la inceput
Puteti vorbii orice oriunde ca nu am probleme...

PS: Imi plac blondele, cu sanii mari

Atunci din ala iau si eu. O sa vad de unde, trebuie sa tin cont si de costull transportului si attunci diferenta nu e mare...
Ok, o sa caut unul cu servomotor. Dar cum calculez "marimea" care imi trebuie? Adun puterea tuturor consumatorilor si vad cati watti am? Am citit ca in cazul in care am la retea o tensiune <220V atunci capacitatea stabilizatorului cu servomotor scade la 75% iar la cel cu relee la 50%. Trebuie sa tin cont in calulul meu si de asta nu?
Datorita faptului ca reteaua de curent la care sunt racordat ( Enel) se pare ca are fluctuatii si imi deranjeaza buna functionare a bazinului, in special lampa ATI, vreau sa imi comand un stabilizator de tensiune la care sa conectez toata electrica bazinului.
L-am gasit pe asta:
http://www.dedeman.ro/sibiu/electrice/prelungitoare-triple-stechere/stabilizatoare-tensiune-si-ups/stabilizator-de-tensiune-cu-releu-slim-2000va-1200w-well.html

E bun,...e rau,...e scump,...e ieftin...???? Aveti alte variante?
Cu un recipient dedicat pun si eu sare si e ok pana acum...
Bafta! Daca supravietuieste e o mare reusita!
Am patit asa cu 3 stele Fromia si din pacate cand se intampla asta nu mai sunt nici un fel de sanse...
Atata sarea probiotica si cu atat mai mult reef saltul daca nu adaugi Pro bio s-ul si NP Pro-ul se comporta ca orice alta sare. Eu asa stiu...
Cei de la AF spun parca ca poti introduce primii pesti dupa primele 14 zile de la startare.
Daca cumva pompa de recirculare e noua asa face. Am patit si eu. In timp, asta insemnand o luna, doua o sa se lase si o sa fie silentioasa 100%
De unde ai kitul Coral Colors Pro?

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: