Message |
|
Raul_C88 wrote:Faine culori, fain bazin . . . mai dai mancare congelata extra lps-urilor? Apropo, felicitari pt noul membru al familiei....
Merci fain! Acum cu trei femei in casa o sa imi manance si urechile...
La corali le dau o data la doua zile Amino mix,Build, Energy si Vitality de la AF
|
 |
|
Te rog sa-ti ceri scuze, e o doamna, ce pi..a ei
Cer scuze doamnei da' nu i-am vazut fofoloanca
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Frumoase culori, un bazin de nota 10!
@ursache, voi avea doar alge si gsp, mi-a trecut cu alchimia
Multumesc frumos stimate domn !
Sa stii ca o sa te plictisesti la un moment dat si o sa iti fie dor de floricele
|
 |
|
bulan77 wrote:bagi ceva ingrediente in bazin , nu e mai bine daca bagi componenta 1,2,3 tot de la aquaforest ?
Nu, pentru ca daca le bag individual le pot controla, eu nu am consumul predefinit cum e la 1,2,3
|
 |
|
Merci!
Nisipul e curat acum datorita Puellarisului si datorita faptului ca am PO4 si NO3 aproape de zero. Cand valorile astea au fost mai ridicate am avut probleme cu cyano si cu niste alge verzi.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
bulan77 wrote:Ce produse folosesti din gama aquaforest?
Probiotic Reef Salt sau Reef Salt
NP Pro
Pro Bio S
Pro Bio F
Carbon
Kh buffer
Calciu
Magneziu
Phosphat minus
Zeomix
Iod
Iron
Kalium
Fluor
Strontium
Amino mix
Build
Energy
Vitality
|
 |
|
Am zis sa mai pun o poza sa stiti ca bazinul o duce bine ...
|
 |
|
Mda...eu am cativa...i-am observat recent, am vreo 10 bucati mai mici. Asta din poza, nu vreau sa exagerez ca pescarii,  dar era cat degetul....scarbos...
|
 |
|
Ce fel de drac impielitat e asta? De ala bun sau de ala rau? Oricum l-am exterminat, si ii voi vana pe toti ca am mai vazut dar s-au ascuns, dar vroiam sa stiu daca fac paguba sau nu...
|
 |
|
Ataaaaaat !!! Sa curga picurii
|
 |
|
ocean wrote:Parca altfel arata, cu excetia epavei
Asta am vrut sa zic si eu...corabia aia parca nu e din filmu' asta...
|
 |
|
A vaaaai !!! Dar de ce Herbtana? Pentru Guvizi?
|
 |
|
Fain matzetul
|
 |
|
A iesit totul super !!! Dupa gustul meu as mai inghesui o piatra pe undeva pe acolo...
|
 |
|
Io l-as mai lasa inca doua saptamani...35 zile ar trebui sa ajunga...
|
 |
|
bulan77 wrote:
Cataline asteptam noutati de la tine
Momentan prioritatile s-au schimbat un pic la mine, bazinul mai poate astepta o vreme...
|
 |
|
Buna treaba vecine
|
 |
|