[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kirucd
Forum Index » Profile for kirucd » Messages posted by kirucd
pc.ciprian wrote:koala bag de seama ca iar te-au luat in balon

ps, trimit si eu un frag de ceva la teste

L-am luat in coral, sau in bubble coral
O sa intelegi tu mai incolo
Stiu remarca mea era pentru cei care vor sa isi faca un asemenea sistem.
Aia de la Mrutzek sint singurii care au ce vrei tu si eu. Mai era un site in Anglia dar nu mai trimit in Romania.
Nu stiu daca am reactoarele gata pina la 1 iulie, ca nu am timp sa le fac. Mai vorbim
Si ca nu prea poti sa il reglezi decat intr-un singur fel ca sa functioneze asa cum a fost proiectat,
silentios si sigur
Cine a construit unul isi da seama de ceea ce spun eu, cine nu o sa isi dea seama la primul construit
Perfect de 48 de litri, nu te mai gandi. Mai adaugi un Niveaumat de la AquaMedic, cel cu un singur senzor,
si ai rezolvat autocompletarea.
Nu are, culturile de start de genul asta le gasesti la comercianti specializati. Care nu sint peea multi in Europa.
Si daca e sa iau de la nenea Claude imi iau singur o cutie, prietenii stiu de ce
Te gandeai bine pe OUT, eu stiu ca acelq este turul, dar poate ma insel eu.
Cert este ca trebuie pus pe teava care duce apa in display.
Poti sa mergi si pe reactorul mic, asa cum am spus mai sus, nu cred ca ai nevoie de mai mult de 200-250 ml
de antiphos odata.

O seara placuta,
Dragos
Ma intereseaza si pe mine pentru device-ul pe care urmeaza sa il fac
In niciuna din poze nu e amorsat, nu e in functiune, poate doar in ultima dar nu se vede tot.
Nenea Gabriel fa si o poza cu el mergand.

Diferenta intre inainte si acum este ca open sifonul are acum T, inainte era cu doua coturi de 90.
Sint curios cum merge la altii numai cu coturi de 90, eu nu am incercat, am folosit de la inceput T-uri.

O seara placuta,
Dragos
Eu as merge pe varianta mai mare. Avand diametrul mai mare poti fluidiza mai usor aceeasi cantitate de antiphos.
Pe de alta parte 500 ml de antiphos este destul de mult, parerea mea este sa folosesti in jur de 200-250 ml
de antiphos pe care sa il schimbi odata la o luna. Sigur ca va trebui sa faci masuratori sa vezi exact ce si cum,
dar cred ca o sa ajungi cam aici.
In cazul in care il alegi pe cel mare eu as merge pe o pompa separata pe care o bagi in acvariu (apa intra pe sus
in filtru si iese tot pe sus), iar in cazul in care il alegi pe cel mic poti sa il pui pe turul unei canistre (care duce apa
din filtru in display, nu pe retur) cu T si robinet de reglaj (apa intra pe jos in filtru si iese pe sus).

O zi buna,
Dragos

Bravo Robert
Gabriel wrote:koala, daca nu are contact cu apa din acvariu (si sigur nu are) cred ca poti folosi linistit sikaflex negru. Eu personal nu am folosit niciodata acest adeziv (e un adeziz de exterior si nu silicon) si nu-i cunosc proprietatile dar noi toti (tu, eu, ciprian si dragos) cunoastem o persoana care zice ca l-a folosit la acvariul lui

L-a mai folosit si altcineva, la exterior, si e foarte ok.
Nici eu nu cred ca o sa faca fata doua pompe la ce rockscape ai tu acolo.
A iesit bine, cum vin pompele si skimmerul poti sa le bagi la lucru.

O zi buna,
Dragos
Bine ai venit!
koala wrote:Dom' Profesor, poate va faceti timp sa aruncati si niscaiva poze... vorba ceea, "o poza face cat o mie de cuvinte".

Deocamdata nu am cu ce, hardul de la laptop care a "cazut" inca nu l-am reparat si deocamdata folosesc doar tableta.
Sper sa rezolv cu hardul saptamana viioare si sa mai bag niste poze.

Mersi crysty83

O zi buna,
Dragos

Bravo, asteptam pozele.
Presupun ca ai dat drumul la canistre
Mersi Roni. Nu am cum sa pun chiller, nu am loc, asa ca va fi numai aerul conditionat din camera plus
3 ventilatoare mari controlate de Profilux. Deocamdata vad ca temperatura este stabila in jurul valorii
de 26 de grade. KH am reusit sa il ridic treptat la 8, diseara am sa fac un schimb de apa si teste.
Si da, coralii cresc
Cu hranitorul automat inca nu am terminat, nu am avut timp, sper sa il realizez pina la 1 iulie.

O zi buna,
Dragos
Bravo profesore, ai intrat in linie dreapta

Si cum ajutorul prietenilor a fost din belsug, sint convins ca vei avea un rockscape minunat, si mai mult decat
atat, nimeni nu o sa iti spuna ca ti-a facut rockscapeul (vorba ceea, spune-mi cu cine te imprietenesti ca
sa iti spun cine esti )

Sint curios dupa ce o sa ai pestanii la ce corali te vei orienta, in timp bineinteles

O zi buna,
Dragos
Coralul din a treia poza e unu' din ala de care tu ai zis ca nu vrei, este un SPS - milka.

O zi buna,
Dragos

Forum Index » Profile for kirucd » Messages posted by kirucd
Go to: