[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
No' asa da...intr-adevar lucrare de doctorat
Intreaba-l pe Levi. El stiu ca a studiat problema. Poate iti da niste detalii...
Si eu presimt niste corali
Vreau sa precizezi de la inceput daca va fi un fish only sau vor fi si corali... asta ca sa nu mai tot carcotim ...
Off...era o treaba ....
Dar merge si cu sticla daca il faci 2000x1000
Pai nu pui si tu o poza cu pietrele sa vedem cam cum arata?
Hai ca esti ca si gata
Pestii pe cand preconizezi ca o sa inoate in bazin?
Faina treaba o sa iasa ! Spor la treaba ca o sa ai nevoie !
Faina...sa iti traiasca !
elven wrote:slabe sanse sa gasesti vulpinus sub 5 cm. peste tot am vazut mari....nu inteleg de ce....

Avea unul de 5 cm Peti saptamana trecuta. Nu stiu acum daca il mai are...
Eu ti-as recomanda matrix sau siporax. Sau orice alt material filtrant "dedicat".
Spartura de coral chiar daca e de 5 ori mai ieftina decat matrixul cred ca nu se poate compara cu suprafata de colonizare a acestuia...
Ariciul...
Eu as zice sa mergi pe Rowaphos sau daca nu sa incerci Phosphatminus de la Aquaforest. Principiul e cam acelasi...
Cat despe gama Aquaforest sunt multumit de tot ceea ce am folosit si in afara de mancarea pentru pesti am folosit totul. Acum diferente nu pot sa spun ca le vezi asa peste noapte. E greu pentru mine ca toata ziua stau in fata bazinului. Dar daca ma iau dupa teste totul este ok .
Zsido wrote:Ingerul asta l-am vazut in doua bazine in Cluj si nu are nici o traba cu corali

Din cauza asta il iau. Am citit despre el si este cel mai "domestic" pomachantus
Urmatorul va fi un Pomacanthus Navarchus.
Asta este un Acanthurus Nigricans, sau Japonicus, dar nu cred ca e Japonicus pentru ca nu are acea dunga portocalie pe dorsala. Asta e singura diferenta intre ei.
Intre timp din bazin au plecat spre alti colegi Desjardinii- ul si Fox-ul, si ieri a venit individul de mai jos...mare, gras si mancacios
A mai ramas inca un loc liber in bazin care se va completa cand Peti va gasi ceea ce vreau
Hai nu te mai plange atat, ca arata totul foarte bine

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: