Vand acest filtru tinut in acvariu doar 2 zile, pana cand amaflat ca e cam puternic pentru acvariul meu de 12 litri.Este cumparat cu 40 lei din pet shop orhidea, are garantie 2 ani, are cutia cu toate accesoriile si scrie pe el ca este pentru acvarii de circa 40-50 L si are 6.5W
Pretul este de 25 de lei .Predare personala in BucurestiContact - Marius: 0724.395.051
Datorita dimensiunilor reduse ale acvariului meu, respectiv 30 x 20 cm, colegul care mi-a confectionat capacul abia a putut sa-mi monteze si tub de neon in el, si asta fara sa mai puna si socluri.Instalatia a fost facuta pe direct, ca a incaput la fix, si la capete peste firele lipite a pus silicon.Acum faza neplacuta si intrebarea mea este:
Am oservat ca sar stropi de apa de la filtru pe tub.Are ceva? Se intampla ceva daca aprind neonul si e deja ud? de functionat vad ca e ok, dar poate sa se intample ceva gen scurt etc?Astept raspunsuri.Multumesc!
Sunt Marius GHTOI, am 28 de ani, sunt din Bucuresti si de curand am facut cadou fetitei mele un acvariu de 12 litri in care am 9 pui de neoni normali, un sanitar tigrat cu ventuza, un sanitar alb si un melc.
Am cumparat acest filtru nestiind nimic despre caracteristicile lui, pana cand amaflat ca e cam puternic pentru acvariul meu de 12 litri.Este cumparat cu 40 lei din pet shop orhidea, are garantie 2 ani, are cutia cu toate accesoriile si scrie pe el ca este pentru acvarii de circa 40-50 L si are 6.5W
Pretul este de 25 de lei si se poate trimite si in tara.Contact - Marius: 0724.395.051