Message |
|
Am inteles ca asta a fost cauza.Am mai primit reply si pe mes de la alti colegi.Nu o sa mai fac treaba asta pe viitor.Ce e bine e ca nu e vreo boala contagioasa.
Va multumesc tuturor pt sfaturi!
Acum astept sa isi revina baboii mei.
|
 |
|
@alber Sunt puncte mai mari,in zona irisului.Am impresia ca au cate un singur punct.Ochii nu par incetosati.M-am uitat mai atent si nu are si gouramul,doar leeri au.O sa ma interesez pe site-ul JBL ce tratament sa iau.
@mmdiscus Nu cred ca e deciclat pt ca apa nu pare albicioasa.Si daca e deciclat si eu schimb 30 l zilnic asta ajuta la ciclare ?Din cate stiam trebuie sa stea apa cat mai mult pt a se cicla.Daca tot schimb se mai cicleaza?Am adaugat si sare.
Va multumesc pt sfaturi !
|
 |
|
Va salut !
Am un acvariu eheim de 128 l in care tin 4 leeri,1 gourami,4cory,7neoni,4 ramirezi,2 xipho,1 labeo bicolor.Filtrare am jbl e701 extern si intern eheim 2210.Am observat la leeri si parca si la gouram ca le-au aparut pe ochi puncte albe.De vreo luna sau mai mult sunt mai speriosi parca,decat erau inainte.Alte simptome nu am vazut.Punctele le-am observat azi dar nu stiu sigur de cand le au ca stau mai mult ascunsi si ies doar la papa.Am schimbat apa(30 l) de 5 zile si atunci am clatit si mediile din filtrul extern cu apa de la chiuveta direct.Asta sa fie cauza ? Precizez ca la alti pesti nu am observat problema asta. Ce tratament recomandati ? Sau e bine sa-i mai las cateva zile poate isi revin? Nu pare gris deoarece au numai pe ochi din cate observ eu.
Multumesc anticipat !
|
 |
|
Filtrul a fost folosit cam o luna dar buretii(2 mari si 1mic) au fost schimbati toti cu altii noi. Accesoriile sunt de asemenea noi(sistemul de prindere,spraybar-ul etc). Practic au fost utilizate doar powerhaead-ul si carcasa restul au fost inlocuite cu componente de la eheim 2212 pe care l-am cumparat de cateva zile.
Pret 100 lei.
Pm
florin.pintea83@yahoo.com
0763607598
|
 |
|
Se retrage de la vanzare .Multumesc pt gazduire.
|
 |
|
Salut ! Mai ai ramirezi ? Ai cumva si pui ?
|
 |
|
salut ! daca mai sunt melci vreau si eu un pachet.stau in rahova.
|
 |
|
Salut ! As fi interesat de 5 bucati.Te trezesti si mai devreme de 7 ? Am drum de la munca spre casa pe la viilor,trafic greu si as putea sa fac un ocol.As ajunge la tine pe la 6.45 dimineata...
|
 |
|
Salut ! Sunt interesat de "acvariul" pt testoase daca mai e valabil.Multumesc !
|
 |
|
Filtrul a venit impreuna cu acvariul eheim aquapro 80 de 126 l si are urmatoarele caracteristici :
* debit pompa 180-550 l/h
* inaltime max. 0.43 m
* volum filtrare 320 ml
* putere 6W
* dimensiuni: 96x214mm
A fost utilizat doar 3-4 zile.Am inceput ciclarea cu el la noul acvariu.
Pret 130 lei.
PM
YM florin.pintea83
tel 0763607598
|
 |
|
S-au dat si xifo si scalarul.Disponibili in continuare pomaceea pt schimb sau donatie.
|
 |
|
Pesti se dau maine unui prieten.Se poate inchide.Multumesc !
|
 |
|
Schimb urmatorii pestuci :
- 1 zebra gri
- 1 zebra portocalie
- 1 xifo baiat aprox 4-5 cm
- 1 xifo fata voalata aprox 8 cm
- 1 gourami albastru aprox 10 cm
cu neoni,microrasbora,rasbora arlechin,hengeli,killi sau creveti sau alti pestisori care raman micuti cu exceptia endlerilor,de care am deja.
Valabil doar pt Bucuresti ,in special sector 5 sau pt cei care pot sa se deplaseze in zona.
Multumesc ! Astept propuneri.
PM
florin.pintea83@yahoo.com
0763607598
|
 |
|
Am vazut live pestii si arata super.Recomand celor care au un acvariu mare pt ei.De asemenea userul brutusanf este un om super de treaba.
|
 |
|
Pentru a nu mai deschide un nou topic scriu aici ca ofer si melci pomaceea galbeni cam la 1 cm la schimb pe orice fel de plante/creveti ; sau sub forma de donatie celor care nu au nimic de dat.Ridicare se face din rahova - penitenciarul rahova. Sau pt schimb ma deplasez in apropiere - capat tramvai 32 alexandria,antiaeriana,piata rahova.
|
 |
|
Cei 2 hoplo i-am dat la schimb pe cory.Mai am xifo si scalarul.
|
 |
|
Salut ! Xipho e o fetita voalata.Si mie imi place.Nu ma supar ca imi zici despre melci.Situatia e temporara.Vor fi dati la schimb pt plante de orice fel sau donati daca chiar nu au doritorii ce planta sa imi dea.Te salut tizule ! Numai bine !
|
 |
|
Azi am dat cei doi balauri hoplo si am primit la schimb 2 cory sa nu mai fie unul singur.Stiu ca ancistrusul si pleco se fac foarte mari.Cand vor creste se vor da la schimb/dona.Deocamdata au cam 2.5-3 cm deci mai au pana sa ajunga prea mari.Zebrele sunt din pestii salvati.Se alearga intre ele de zor.Cine vrea un scalar si 1 xifo ii donez sau dau la schimb pe o planta daca aveti.
|
 |
|
Se dau la schimb pe hoplo mai mici,cory,neoni,creveti....Astept oferte !
PM
YM florin.pintea83
tel 0763607598
|
 |
|
Salut ! As dori eu SAE daca-i mai ai.Iti pot da singurul cory pe care il am in acvariu pe ei.Eventual daca mai vrei iti mai dau un scalar sau un xifo baiat.Sau pe xifo ala baiat daca ai putea sa imi dai o fata....Stau in rahova.Astept mesaj privat sau telefon - 0763607598.Multumesc !
|
 |
|