[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: horiagh
Forum Index » Profile for horiagh » Messages posted by horiagh
Vreau sa schimb un droser QTP5 2x24-39w OSRAM folosit 2 luni, cu unul pentru un singur neon, respectiv 1x24-39w. Am un capac cu 4 neoane si vreau sa reduc la 3.
Donez un carasel auriu maricel (7-8cm), o pereche de Black Moly si o femela Xifo.
Salutare tuturor.

Vreau sa refac un acvariu de 80l si caut niste plante pentru partea din fata, mai marunte (gen hemianthus callitrichoides) si ceva ceva pentru mijloc (pogostemon sau staurogyne) Mentionez ca dispun de lumina suficienta (pentru cele pretentioase la lumina) si de CO2.

Multumesc anticipat.
Merci de idee. Asta e cam complicat, pentru ca am deja substart in acvariu. Poate la un viitor resetup.
OK. Inseamna ca trebuie sa caut si niste bolovani. Merci.
Salutare tuturor. Am o problema cu o buturuga de vie. Mi-am facut rost de o buturuga interesanta de vie, pe care am curatat-o de coaja (si degetele de piele), am fiert-o o zi in apa cu sare (1/2 kg) si de o saptamana sta sub apa (schimbata zilnic). Problema consta in faptul, ca nu stiu cum am s-o conving sa stea pe fundul acvariului .... pentru ca opune destula "rezistenta" la scufundare. Ce tratament sa-i mai aplic, in afara de ancora ?
Salutare tuturor,

Mi-am propus sa reamenajez acvariul. Pentru asta mi-am comandat substrat compus din Aquabasis Plus si JBL Manado, neoane noi, reflectoare si balast electronic. Acum caut niste roci "fatoase" si modific capacul pentru neoane. Rugamintea mea in aceasta zona a forumului este, daca cineva de prin zona Moldovei (Bacaului) imi poate vinde niste plante de prim plan .... poate ceva anubias pitic, hemianthus, marsilea sau niste muschi poate. Lasati un mesaj pe forum sau un add pe ym cu mentiunea acvarii si vorbim. Multumesc
Stiu ca e mic pentru scalari dar sunt micuti deocamdata. Capacul e facut de fabrica si nu-mi permite sa montez 2 neoane, de asta am zis sa-l schimb cu 24W + reflector. Daca-i merge bine acvariului in locul ales din sufi', la primavara ma gandesc sa-l schimb cu unul mai marisor. Dulapul pe care sta actualul are 98cm latime. Ma gandesc sa fac un bazin de 90x40x50 .... de aia am cumparat acum un Fluval 205. Pana atunci mai invatam, eu si juniorul. Multumesc pentru sfaturi.
Numele meu este Horia si sunt din Bacau. Legat de acvaristica, nu sunt un expert dar nici incepator. Am mai avut acvariu cand eram mai tinerel, cu vreo 12 ani in urma. Recent am cumparat un acvariu pentru fiul meu (are 4 ani), dimensiunile lui sunt 60x30x45. Am in el o pereche de scalari si 12 neoni. Acvaiul este iluminat cu un T8 de 15W si filtrat cu un Fluval 205. Substartul este format din nisip spalat si niste pietris de la un pet shop local. Am si putina verdeata. Totul e ok pana acum (are o luna jumate), mai putin hard scape-ul. Planuiesc sa schimb neonul cu un T5 de 24W + reflector si substratul cu ceva mai adecvat plantelor. Asta sunt eu si acvariul fiului. Ape limpezi si toate cele bune tuturor.

Forum Index » Profile for horiagh » Messages posted by horiagh
Go to: