[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Niro
Forum Index » Profile for Niro » Messages posted by Niro
Daca o sa incerci sa o tai mai mult rau o sa ii faci. E greu sa o ti cu ceva fara sa nu o rupi/"strici" si exista sanse mari sa moara.
Eu zic ca este mai bine sa o lasi asa.
Bogdan(quaz) când e gata acvariul astept si eu o poz? pe whatsapp. Eventual un mesaj.( am pierdut nr tau)
Cauciuc de proasta calitate. Nu prea ai ce sa îi faci. Chiar dac? încerci sa pui garnitura pe aceia?i pozi?ie lafel se întâmpl??
Eu unul zic ca a avut foarte mare succes ) Eu cand am postat ca schimb niste gsp si gorgonie nu a zis nimeni nimic )
Salut! Ai mesaj privat de la mine.
Mul?umesc pentru link. Este de mare ajutor!
Pompa de aer a fost folosita cam 1 an la un skimmer dar merge perfect click pentru detali

Lampa este de pe un acvariu de 60 L Nefolosita (a fost inlocuita cu una pe leduri pentru acvariu marin)
(lungime 40-43 cm neonul este de 24W)

image

image

image

Sunt dispus la schimburi in special cu tot ce tine de acvaristica marina!
Ma tot uit pe net si la diferite acvarii si vad doua moduri de a se lipi. Voi care credeti ca e mai buna?

Unde g?sesc ?i eu prin bucure?ti un centru unde se taie sticla de 10 mm ?i cam care ar fi pre?ul sticlei + t?iat
Am nevoie de 117×60
Eu m? gândeam ca poate nu are osmozator ?i e mai convenabil a?a. Pana î?i cumpara/ ajunge unul
Ai pe de la mine
Salut. Tu glume?ti? 540 de l pt 40 de pe?ti?ori e pu?in )) am v?zut pe forum acvarii de 100 de litrii cu 40 de guppy
Scuze de offtopic dar dac? este este cineva interesat am ?i eu o "domnisoara" de vanzare/ schimb. Am prea mul?i pe?ti (4) într.un acvariu de 60 l
http://postimg.org/image/w2rvs1x4n/" target="_blank" rel="nofollow"> http://postimg.org/image/w2rvs1x4n/
Ma intereseaza si niste melci. A primit un prieten 1 melc mic de la "mosu" si a curatat tot skimmerul singur.
Schimb un frag de gorgonie si unul de gsp

Gorgonie: cam 5-6 cm(aproximativ) cu 6 ramificatii
iar gsp 3X3 cm (aproximativ)

Sunt dispus sa schimb cu orice tine de acvaristica marina (in special corali)

image

image

image

image

Astept P.M.
Am intors si nici un efect. tot asa merge
Întrebarea este: trebuie sa se învârte axul sau doar sa oscileze stanga dreapta?
Mul?umesc pentru anemona !
Am v?zut ?i eu videoul ?la. Si multumesc de ajutor
Aproape a?a face ?i la mine în apa. Doar ca mi se pare ciudat ca nu se învârte. Dac? are cineva un astfel de skimmer ?i poate sa m? lumineze ?i pe mine .
Am achizi?ionat de curand de pe forum un skimmer. Ideea este ca nu ?tiu dac? pompa lucreaz? în parametrii optimi. Gen nu se învârte rotorul. Face doar stanga dreapta
Skimmerul este un Sera ps 130
Un mic video:
Watch "Sera ps130" on YouTube - Sera ps130: https://youtu.be/kDG21oytEhA

Forum Index » Profile for Niro » Messages posted by Niro
Go to: