[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danyboy
Forum Index » Profile for danyboy » Messages posted by danyboy
Multumesc.
Multumesc frumos.
Numai bine.
Cumpar discusi Blue ( Solid, Neon, Diamond ). Ma intereseaza tineret de cca. 10 cm.
Preferabil dinspre zonele cu legaturi de transport catre Satu Mare.
Astept oferte. Multumesc.
Multumesc mult pentru sfaturi. Lumina este cam 0,5 w/L . Daca tot suntem "vecini" crezi ca m-ai putea servi cu ceva exemplare frumoase sau macar sa ma indrumi catre cineva de incredere si cu discusi de calitate?
Am omis din greseala sa- i multumesc Porcu-lui pentru sfatul cu privire la achizitionarea exemplarelor (4buc.)
Multumesc.
In sfarsit am 4 discusi. Va rog sa-mi dati un feedback la noul meu setup. Multumesc anticipat.
Este exact raspunsul care mi l-am dorit, mai ales cand vine din partea unui cunoscator.
Multumesc mult.
Buna tuturor.
As dori sa achizitionez discusii din imaginea atasata dar cum nu sunt mare cunoscator a tiparului cum ar trebui sa arate un discus frumos, va rog mult sa-mi spuneti daca achizitia acestor exemplare merita.
Va multumesc anticipat.
Vand nisip alb, fin, ideal pentru ciclide africane. Este cel din video https://www.youtube.com/watch?v=SM1RRho9yTI
Multumesc mult pentru aprecieri. Acvariul este un Juwel Rio 400, 470 L, lumina 4 x 54 W T5, momentan, deoarece acestia nu necesita multa lumina folosesc 2x54 w T5 Marine day de la JBL. Filtrare, acel filtru intern Juwel + un filtru extern JBL Crystal Clear e1500. Un UV 11 W Aqua Medic si o pompa de valuri Hydor Koralia 2800.
Da, aceia sunt Tretocephalus. Seamana cu Frontosa e adevarat. Sunt ok ca si agresivitate. Nu mi se pare c-ar fi mai agresivi ca si restul, deoarece toti se fugaresc cat e ziua de mare .
Cam acestea ar fi detaliile.
Va multumesc inca odata tuturor pentru aprecieri.
P.S. -acei Botia ii " marit " in curand
Primul meu setup cu Tanganyikani. Sper sa va placa http://www.youtube.com/watch?v=SM1RRho9yTI
se poate inchide. multumesc.
Sincer sa fiu am ales acest model Juwel Rock deoarece era singurul care nu " fura" mult spatiu din acvariu. Am vazut modele dintr-o bucata dar care, fiind iesite in relief, ocupau foarte mult. Dar asa cum ai spus,astept sfaturi. Multumesc.
Da, cred ca ceea ce spui tu ar avea efect. Cam asa arata aranjamentul actual al pietrelor
Sincer sa fiu am ales acest model Juwel Rock deoarece era singurul care nu " fura" mult spatiu din acvariu. Am vazut modele dintr-o bucata dar care, fiind iesite in relief, ocupau foarte mult. Dar asa cum ai spus,astept sfaturi. Multumesc.
Multumesc pentru feedback.Ma obsedeaza si pe mine acel background. Cred ca voi renunta la el si voi pune doar un fundal negru mat pentru a crea senzatia de adancime.
Va salut. Are cineva de vanzare Tanganyikani ? M-ar interesa unele specii de Leptosoma dar si alte specii.
Cam acestea ar fi. Va rog un feedback. Multumesc
Apa inca e putin tulbure.
Inca una

Forum Index » Profile for danyboy » Messages posted by danyboy
Go to: