[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dariann
Forum Index » Profile for dariann » Messages posted by dariann
cu sau fara intarituri? sticla de cat este? cum arata din punct de vedere estetic? are sau nu are capac? cum s-ar putea trimite in Baia mare in sensul ca este ruta directa in caz ca il vreau?
daca e cineva care vinde sau doneaza plante in Baia Mare ! Ce am vazut pe forum-vanzari costa mai mult transportul din tara pana aici decat plantele.
In Baia Mare nu sunt prea multe magazine de acvaristica si care mai sunt ori nu au plante ori sunt prea scumpe.

mi-ar place un gazon si ceva plante usor de tinut si rosii, care sa dea un plus de culoare acvariului.
Buna seara, numele meu este Darius, 34 ani din Baia Mare si de o luna detin si eu un acvariu de 35l, dotat cu filtru intern Aqua One PF-302, termometru, substrat am pietris de rau de aprox 3-6 mm si 2 plante artificiale. Ca si populatie in acvariu am 6 guppy (2M +4F), o pereche de molly negru si 3 sanitari.
Din 25.08 am si 15 pui de guppy tinuti in maternitate, unii au reusit sa iasa din maternitate si inoata prin acvariu, acum mai am 11 pui. Oricum in curand vor mai urma si alti pui sa vina
mai ai guppy negru. half black?

Forum Index » Profile for dariann » Messages posted by dariann
Go to: