Message |
|
Bayek wrote:Foarte misto bazinul asta. Bine ca ai scapat de terorist.
E greu sa te abtii sa nu bagi mana pan’ la cot in apa, mai repede te lasi de tigari.
Inca nu pot spune ca am scapat,abia am terminat tratamentul. Ma pot pronunta peste o saptamana doua.
Cu abtinutu ai mare dreptate
Multumesc mult de apreciere.
|
 |
|
alinutz80 wrote:Hai ca e super! Felicitari!
Lasa l in pace nu l tot bibili....fa schimburi de apa, adauga ce ai de adaugat si bucura te de el. Cu cat umbli la el mai mult cu atat e mai rau....parerea mea.
Acvariul meu mare nu a fost modificat major de 6 ani...si inca merge bine.
Multumesc ,pai nul.bibilam daca nu ma ataca acea bacterie
|
 |
|
Se pare ca nu ma Multumeste deloc lampa twinstar, cred ca voi pune si la cel mic un chirios. De cand o am nu ma incantat deloc ,si conparando mereu cu chirios de la bazinul mare ma face sa renunt la ea.
Gazonul parca dupa ultima tunsoare in unele parti a luato orizonatl deci sunt pe drumul cel bun. Crescand co2 si apoi intenistatea lumini ma ajutat putin de acum asteptam.
Multumesc mult de pontul cu adaugarea pozelor slabutule chiar nu stiam de site scuzama
|
 |
|
Salutare , astazi am facut si ultima mentenanta dupa adaugarea eritromicinei,curatat aspirat si putin eliminat din valisineria nu aratau bine unele fire.
Skapeul arata ciufulit rau  dar isi va reveni cu siguranta.
|
 |
|
Salutare ,astazi am observat ceva ciudat pe soil. Las o poza , sunt cumva alge? Pe soil? Sunt in mai multe locuri chiar si pe plante am observat cateva
Mie asa mi se par alge.
|
 |
|
Apoi mi de scuze dar chiar nu stiam de site  .
Si nici Multumesc nui spun ca ii este plin podu
Ii dau 5 lei cand il vad pe puturos
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Mai nea, v-a facut prostu ala site pentru poze, sa le putem vedea mari in toata splendoarea lor.
Urca acolo si copy paste la codul BB medium linked
https://img.plici.ro/
Asa voi face de acum sefu
|
 |
|
Salutare , ziua 5 de la adaugarea eritromicinei. Dupa ziua 2 am observat cum moare cyanobakteria, ziua 3 nu sa mai vazut deloc era neagra . Ziua a 4 am schimbat 50 la suta din apa si aspirat foarte bine,ziua 5 30 la suta din apa . Urmeaza si maine ziua 6 un schimb de 30 la suta si dupa acea asteptam sa vedem daca mai apare nenorocita  .
Si o poza recenta ....
|
 |
|
Super arata! Bine ai revenit.
|
 |
|
rodoselada wrote:Tundem si replantam
01.12.21

Bombaaaa.
Si nevoie de ajutor  ? Vin cu Dan pe la 23 :00 este ok?
Eu am zis mai devreme dar Dan insista ca doar dupa ora 22:00 poate ajuta mai bine
|
 |
|
Neonus wrote:Perseverezi si vei avea succes. Natura isi gaseste echilibrul de fiecare data 
Daca nu
|
 |
|
Fadds wrote:Te lupti cu unul dintre cele mai vechi organisme de pe Pamant (3.5 miliarde de ani), care a supravietuit multor apocalipse si extinctii in masa ca sa ajunga in final in acvariul tau.
Dap asa se pare acum vom vedea
|
 |
|
Am luat si eu cateva ,multumesc.
|
 |
|
Bayek wrote:Parca parca in centru stanga se mai vede ceva
Da asa e ai dreptate
Si ce bucuros am fost ca nu mai a aparut. Nu inteleg cum de nam.observato.
Probabil am nevoie de ochelari
Acum ca am vazuto iara am pus si supa la plic (6 pastile de 200 mg de eritromicina) . Daca nici asa ajung la un nou start
|
 |
|
LiviuG wrote:Sa nu-i manance si crevetii!
Am avut si eu in trecut ,cei drept aveam doar 10 amano in bazin dar nu am observat sa ii atace.
Sunt cazuri si cazuri
|
 |
|
Bayek wrote:Parca parca in centru stanga se mai vede ceva
Foarte frumoasa opera asta a ta, bijuterie!
Multumesc, probabil de la lumina am cautat fiecate cm inca no vad
Vom vedea pe viitor .
|
 |
|
92fox wrote:Superb! Ape limpezii in continuare!
Multumesc la fel
|
 |
|
Daca nu ma insel si moly manca hydra ,cel putin la o cunostinta asa a scapat de ea ,a luat 2 moly si gata .
Poate ma mintit poate nu spun doar ce mia zis.
|
 |
|
Salutare , cu bucurie pot spune ca sunt in ziua 10 de cand nu mai adaug carbo si nu mai pescuiesc cyanobakteria de prin acvariu.
Nici urma de ea ,sper sa ramana asa .
|
 |
|
Arata bine , de acum rabdare . Lasal sa treaca prin ciclurile lui nul mai deranja asa mult.
|
 |
|