Message |
|
De vanzare plantele din imagine, pentru solicitari astept mesaj pe privat
sincer sa fiu nici nu imi aduc aminte cum se numesc, inafara de java moss
|
 |
|
ma gandesc ca ar putea fi oua de melci cazute in apa
|
 |
|
Ce oua sunt ?
In acvariu am doar melci pomacea care au facut pui recent si creveti .
Ce ar putea fi chestiile albe si daca sunt oua de creveti , pot fi mancate de melcii pomacea ?
|
 |
|
outele de melci pomacea pe care le-am gasit ieri
|
 |
|
nu prea se vad bine, dar sunt un fel de oua, aduc cumva cu bilutele de zapada artificiala
|
 |
|
 Ce p?rere ave?i ?
|
 |
|
Sincer sa fiu, numai vad nici un comportament ciudat al pestilor, am lasat filtrul sa faca valuri si facea si pana acum dar m-am speriat de fomisti  , ca asa sunt cum ma apropii cum sunt gramada la geam
|
 |
|
Va multumesc la amandoi pentru sprijin !
|
 |
|
imi facusem griji degeaba , ma bucur ca nu o sa imi moara
sper sa fie griji degeaba  Ce zici sa mai las furtunul bolborositor ca ma cam enerveaza(face mult zgomot)
|
 |
|
nu va mai certati degeaba, multumesc pentru sfaturi.... in legatura cu filtrul: am filtru resun 1100 , si merge i-am montat chestia aia cu 2 iesiri si una reglata, am lasat si furtunasul pentru aeraj
|
 |
|
idea este ca melcii nu se urca deloc pe geam, stau numai in apa , nu i-am vazut deloc sa iasa.
|
 |
|
sa sti se poate , ca de cate ori ma apropii de acvariu sunt gramada la geam, dar am vazut cum un Xipho, defapt amandoi papau la bule de aer
|
 |
|
 ), tare Daniel12, regulat ca un ceas elvetian(la o saptamana) nici mai mult , nici mai putin 
|
 |
|
le dau de 2 ori pe zi mancare si mai mult ca sigur multa , sper sa imi scape , totodata am vazut la melci ca cochilia este un pic roasa sau ceva de genu . O sa incerc sa schimb apa mai des si mai multa( undeva la 15 l ) din 45 net, sa vad daca reusesc sa schimb ceva
|
 |
|
De o zi pestii mei xipho si leri ( cate doi de fiecare ) stau la suprafata apei , dar nu intodeauna, cand si cand .... Acvariu este de 60 l , pesti undeva la 14  , filtru resun 1100 ceva de genu , am schimbat apa, nu stiu ce sa le mai fac
|
 |
|
Cum scot rotala macrandra acum cu acvariu plin ?
Este ok, daca folosesc easycarbo 1ml/45 l net de apa zilnic si 5ml ProFito pe saptamana pentru plante ? Nu am instalatie de CO2
|
 |
|
Cum vi se pare acum ?,
Am schimbat substratul am lasat la baza Aqua Basic si dupa am pus acel substrat negru(roca vulcanica), ies mai bine plantele in evidenta, dupa parerea mea.
Ce parere aveti ? Imi pare rau ca pozele sunt facute cu telefonu'
In legatura cu bila acea de jos de moss , cum as putea sa o inmultesc ?
|
 |
|
am gasit pe pagina asta ceva discutii in legatura cu problema ta Alex , sper sa iti fie de folos.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11347.page
|
 |
|
|
 |
|
ok o sa vad cum o sa fac, oricum o sa tin cont de parerile voastre. Respect!
|
 |
|