[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: negru
Forum Index » Profile for negru » Messages posted by negru
Pleco pentru plante sau pesti.Pleco are marimea de 25 cm aproximativ 2 ani prea mare pentru acvariiu meu.Primesc orice la schimb.Multumesc. detalii pe ms
salut, mie mi-a placut , numai sa stai sa privesti si sa cauti pestii, te linisteste

felicitari
nu vreau sa faca anti reclama nimanui, dar problema se pune in felul urmator:
- mincarea pe care o cumpari are un anumit % de proteina , grasime, minerale, etc
- catelul tau are x Kg , e de talie x, are un anumit metabolism (un nutritionist poate sa iti zica ce fel de mincare ii trebue cinalui tau si nu ca firma ci ca % proteina , grasimi, etc
- ceea ce faci tu e sa inveti cinele cu mincarea pe care o cumperi din comert
sfatul meu e sa ii cumperi oase de vita si sa ii faci tu o maincare (ciorbita, tocanita, etc) :-) glumesc, iar pa linga aceasta masa sa ii oferi si granule (care ajuta la curatat dintii si ii intareste) + micare deja facuta din comert, dar care nu ti- o recomant, si MULTAAA MISCARE si vacinuri, deparazitari la timp
si o sa ai un ciine strong :bgun:
nu se bat xifo si carasi ca sunt mici, dar cred ca pleco a ajuns la maturitate si asi fi curios sa stiu care e mascul si care e femela.
multumesc pt info, o sa ii pun in ceva mai mare 100l dar mai tirziu.
salut,
am o rugaminte sa imi expicati si mie va rog comportamentul unui peste (plecostomus) marime aproximativ 20 cm. In acvariu (60l) am o piatra, pe care sta si o apara de ceilalti pesti (Xifo si carasei), chiar alergindu-i si pe unii lipind ventuza de ei. plantele de linga piatra sunt tot ale lui nu se poate apropia nici un peste, doar melcii se duc fara probleme acolo.
pls help
Buna,
incearca pompele "HOZELOCK" cu UV si la 2200l/h e 4.500.000 cu aproximatie, iar daca nu gasesti in TM anuntama si daca faci un drum in Buc iti fac rost de ea
gasesti in piata moghiorosi

Forum Index » Profile for negru » Messages posted by negru
Go to: