[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clopotel
Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
merci si tie si atunci in continuare astept critici si daca aveti)) si aprecieri
Multumesc

P.S:si va rog spuneti-mi Sergiu nu clopote..sau daca vreti clopotel spuneti-mi si asa:d
in sfarsit..si da stiu toate sunt potrivite pentru acvariu pentru ca , cel de la care l-am luat l-a cumparat acum 2 ani cu 4 milioane complet echipat
merci alex..in sfarsit cineva care imi apreziaza munca.. si celalti numai ma critica(nu va suparati..stiu ca sunt bune si criticiiledar totusi mai vedeti si voi si partile bune)
ce e aia kitch si am asha: 4 xipho 2 scalari 2 zebre 2 moly si inca 2 de o specie pe care nu o stiu si inca 2 la fel
uitati si un video cu acvariul meu:
inca una

si cum pot pune si un video??

uitati o imagine cu acvariul meu
as vrea sa pun un background..dar pe dinafara(o imagine) si m-am gandit sa pun imaginea asta( http://www.belly-fat.net/obrazky/aquarium.jpg )..mie mi se parea cea mai potrivita..daca voi aveti alte ide va rog frumos din tot sufletul puneti niste link-uri...voi tine cont de parerile voastre..multumesc
de ce sa nu folosesc plante artificiale..si apropo..eu numai din acelea folosesc pentru ca am inteles ca pe celelalte le cam mananca pestii si fac si multe alge si se impute apa si etc...si in plus le mai trebuie nush ce chestii speciale la radacini si nu prea mai am bani nici de ingrasamintele alea care trebuiesc si nici de plante naturale...
si inca ceva buturuga miroase f f putin asa parca a fum sau ceva asemanator...si pestii stau in partea opusa buturugii oare din cauza aia sa stea acolo??sau de ce??...adevaru e ca in partea cu buturuga e si filtrul si incalzitorul
un nou vechi acvariu....am cumparat un acvariu de la un prieten de 60 de litrii (tetratec) cu capac cu neon, pompa de aer, piatra de aer, filtru cu incalzitor,termometru (inter si extern) o "ciuturuga"(faina) 3 maternitati 2 substante (una sa nu faca apa clor si una sa nu faca ale) de culoare albastra ambele, pietris pentru substrat (pe care nu l-am pentru ca l-am spalat in cel putin 35 de ape si tot iese apa putin murdara....cu toate cam i l-a dat ambalat, nefolosit) si 2 plante artificiale...toate astea la un super pret de 200 lei...o sa revin cu un edit si voi pune cateva poze...acum ma duc la un pet-shop sa imi mai iau niste pestio..voi lua (cred) 2 neoni, 2 guppy, 1 sanitar(poate), si am vazut eu pe net niste pesti mici care seamana cu nuste rechini dar nu stiu cum se cheama daca mi-ai zice ar fi super.....
nu am incalzzitor si apa are in jur de 23-23,5 C
acum o noua problema...la pestoaica moly ,cea care avea acele "bube" pe burta ..i-au iesit pete micute albe de la cap pana in dreptul fundului...oare ce o fi avand?..pentru orice eventualitate eu am scos-o din acvariu si o tin intr-un borcan..astept raspunsuri cat mai rapidE:d multumesc
gata..l-am bagat inapoi pe amorez..si acum parca s-au certat) nici macar nu se mai uita unul la celalalt

masculul acum sta numai pe fund..o fi suparat pe mine??
donez un mascul black moly..doritorii ma pot suna la nr. de tel: 0729220566
gata..huuh in sfarsit l-am prins si l-am scos
si cred ca il dau cuiva..
si ii iau alta pereche la femela aia maltratata()
am o noua problema...deci masculul de la moly(cred ca e masculul pt ca celalalt moly nu poate fi decat femela ca e gravida) deci masculul de la moly sta numai in spatele femelei..mai degraba la sa nu zic urat la locul prin care ies pestisorii...si saraca femela pe oriunde merge ala vine dupa fundul eu:9..e disperata..ce are? saU CE AR TREBUI SA FAC??
am si eu o intrebare..cand mut pestii dintr-un acvariu in celalalt apa trebuie sa aiba exact aceeasi temperatura??..sau merge si daca e vreun grad diferenta?(adica mai rece in noul acvariu cu 1 grad C)??
pentru kmol:

ai inteles bine..nu am plante de naturale...dar am inteles ca pentru cele naturale trebuie un nisip/pietris special sau ceva de genu....inca ceva...nu mai stiu sigur cine m-a intrebat dar in acvariul de 72 de litrii deocamdata su 60 pentru ca am lasat loc si pentru apa din acvariul in care sunt pestii acum..deci vor fi in total 68 de litri....si am luat nisip rosu pentru ca a fost mai ieftin decat cel alb si nu mai prea aveam bani si de cel alb..dar acvariul ce il am acum il voi inlocui peste vreo 3-4 saptamani sau poate si mai curand cu unul complet utilat ce il voi cumpara din hornbach..si apropo ca veni cvorba am auzit ca sunt acvarii in hornbach si la 200 de lei...cati litrii are unul pana in 250 lei?? si uitati ca am pus si o poza cu acvariul in stadiul actual

si pentru alexacv:

eu am pus mancare..dar mancarea ced o am eu este fulgi..si pluteste la suprafata..are rost sa mai pun??
buna tuturor din nou...am facut o noua achizitie am facut rost de un acvariu(doar acvariul din sticla fara nimic altceva) de 60 x 30 x 40(L x l x H) de 72 de litri

mi-am cumparat un nisip colorat rosu, o pompa de aer cu fitru, o noua planta artificiala si cam atat...e cam gol acvariul dar dupa ce voi pune pestii in el voi pune si ceea ce era in vechiul si micul acvariu.....iar acum l-am lasat ca ciclat cateva zile...dar mai ntreb daca ajunge o poma de aer de 2.5 w care pompeaza 1.5 L/minut....deci pompa are cablu care il bag in priza si ea e o chestie3 neagra ce ramane afara si din care iese un furtun sper o chestie cu un burete care cica e si filtru si am vazut ca scoate si ceva aer....deci spuneti-mi ajunge o pompa de 2.5 w 1,5 L/ minut?? la un acvariu de 72 de litrii in care vor fi vreo 60 de litrii numai?

Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
Go to: