[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clopotel
Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
k..dar ce se intampla daac nu fac ciclarea?? adica eu cand am pus prima oara pestii intr-un acvariu de 8 litri din plastic(in care sunt si acum pesatii) nu am facut nicio ciclare
ok..si prin pm..dar nu stiu unde sa va pm-urile (
ok..deci daca as da scalarii as putea tine pui??....si ciclarea cam cat timp se face?? 1 zi...2??
1.deci eu am 2 moly, 2 xipho, 2 scalari, 2 zebre, 2 portocalii(nu stiu cum se numesc scuze) si as vrea sa stiu care dintre ei nasc pui vii si care depun incre?? si cand stiu daca au depus icrele?
2.as vrea si eu sa stiu de unde pot cumpara silicon special pt acvarii??(bricostore, practicker??) si cam cat ar costa un tub

Multumesc!
ar mai fi o intrebare...eu nu stiu aproape nimic despre acvaristica...deci ce trebuie sa fac ca sa mut pestii in celalalt acvariu..va rog frumos spuneti-mi pas cu pas(cu termeni normali nu din acvaristica va rog) ce trebuie sa fac..ca si cand ati face voi mutarea dintr-un acvariu de plastic de 8 litrii intr-unul de 54 litrii
si daca se poate sa imi spuneti de ce aparate(filtru pompa piatra de aer(nu stiu ce a asta) termometru,incalzitor,neon) as avea nevoie in acvariul cel mare in afara de o pompa de aer cu filtru incorporat(dar va rog spuneti-mi doar ce trebuie fara denumirea lor(adica numele ca au unele niste nume incurcate parca ati vorbi despre avioane))
si daca o sa imi cumpar plante...acelea isi prind radacini si in pietris???si apropo de pietris..am facut rost de niste pietricele cu praf alb pe ele(pe care bineinteles l-am curatat)sunt bune? adica isi prind plantele radacini in ele???si daca se poate sa imi spuneti si ce plante merg bagate intr-un acvariu de 60 x 30 x 30 (54 litri) si daca ati putea pune si niste poze la fiecare planta ar fi si mai super...si daca s-ar putea sa imi spuneti si cat ma costa toate toate astea ar fi si mai bine...multumesc!
k..multumesc foarte mult si imi cer scuze pt ca am creat alt topic
deci.. tocmai am facut rost de un acvariu de 60 x 30 x 30 (54 litrii) si nu am plante deloc in el...as dori sa cumpar ceva plante....ofertantii sa nu imi trimita pm ci sa imi scrie aici numarul lor de telefon

multumesc pentru intelegere
eu nu stiu absolut nimic despre boli si tratamente medicamente mod de utilizare etc...si mi-a spus kmol ca moly mea(e o ea) are o boala numita "gris"(daca nu gresesc) deci ce ar trebui sa fac?
aoleu si ce trebuie sa fac daca are boala asta??
1. cu ce pot lipi si eu un acvariu daca il fac de 40 de litrii???si ce grosime trebuei sa aiba sticla??
2.am o femela de moly(peste din ala negru) care cam are burta si are pe burta ca niste ..nu stiu cum sa zice...niste basici,pori albi-albastrui...ce o fi avand??..uitati-va si voi si dati-va cu parerea
o...si inca ceva...nu toti pestii astia de acvariu nasc pui vii??
adica eu am 2 din astia negri(cred ca se numesc moly)....2 portocalii mici(adica nu ca , carasii aia umflati)...2 zebre.....2 scalari(din aia plati).....si 2 pesti de care nu stiu ce natie sunt..uite-te tu in fotografie si da-ti seama te rog
deci..nu cred ca am inteles bine..cand sa o scot cateva ore??ca eu nu stiu ca peste 2 ore de exemplu o sa fetesi am auzit ca se confectioneaza niste chestii numite "fatatoare"(sper ca am inteles bine si ca nu am scris vreo prostie)si m-am gandit sa fac si eu una..

1.daca pun pestoaica in fatatoare nu va muri fara aerul acela oxigenat creat de pompa de aer?
2.pestisorii aceia mici nu vor muri si ei fara oxigenare?
3.maine voi face o fatatoare si ii voi face cateva poze si le voi pune aici sa le vedeti si voi sa va dati cu parerea

nu se vede prea bine aici..dar mie mi se pare ca are burta si cred ca ar putea fi chiar gravida
sa stii ac am rugat pe cineva(bunicul meu) dar zice ca nu merge cica e imposibil( eu stiu ca nu e imposibil dar el asha zice..l-as ruga pe tata dar el e la servici ziua si nu are cand sa ma ajute
si l-am intrebat pe unchiul meu cum si-a facut el(ce si el si-a facut) si mi-a spus ca l-a lipit cu chit de geam..se poate?nu dauneaza pestilor?si asha ca intrebare daca cumva imi voi face vreodata acvariu...ce grosime ar trebui sa aiba sticla?si sticla de pe fundul acvariului trebuie sa fie mai groasa??
nu ma supar..am 13 ani:d tu?
acum ca ti-am spus cati ani am imi raspunzi??
buna...am si eu un acvariu de 8 lintrii in care tin 10 pesti..cam putinsi as vrea sa imi cumpar un acvariu dar nu se merita sa dau 2...3 ...sau chiar 4 milioane pe un acvariu:O...si as vrea sa imi confectionez eu unul dar nu stiu cum daca mi-ati putea da un sfat v-s fi foarte recunoscator si daca ati puta sa imi spuneti si cam cat ar costa sa cumpar sticla(pentru acvariu)adik cat ar costa metru patrat sau ceva de genu
da 10 pesti in 8 litri...dar nu stiu cum sa confectionez un acvariu si sa scumpar imi pare ca este super exagerat..adik totusi 2 milioane?:O...
am o intrebare: de ce nu imi raspunde nimeni?( eu daca sunt nou nu sunt asa de important??
aici este o imagine cu o moly(asa cred ca se numeste) si cred ca este gravida..va rog spunetimi ce trebuie sa fac

EDIT: cum pot pune si un videoclip??..va rog spunetimi
am aflat cum....dar o sa fac mai multe mesaje pt a pune toate imaginile ca nu incap toate in unul singur(mesaj)

in imaginea aceasta cred ca e un guppy(adica asha cred ca se numeste)
buna....uitati aici cateva poze cu pestisorii mei din acvariu(8 litri: ) deci din cate stiu eu sunt 2 zebre, 2 scalari, 2 portocalii, 2 guppy(cred) si 2 moly(aia negrii) dintre care eu cred ca femela este gravida...sau are burta....deci va rog spuneti-mi daca este gravida sau nu si daca este gravida spuneti-mi ce trebuie sa fac(sau nu trebuie saf ac nimic decat sa astept sa fete?)

EDIT: cum pot pune niste imagini?? ca altfel am facut degeaba topicul

Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
Go to: