[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: +Sanitarul+
Forum Index » Profile for +Sanitarul+ » Messages posted by +Sanitarul+
cum se numeste planta aceea care creste precum gazonul ? este greu de ingrijit ? cam cat costa sa "prinzi" una :veselred:
am un pet shop in oras, si din cate am inteles realizeaza acvarii acolo, acum am fost si eu peste tot si m-am interesat, ies mai ieftin daca l-as face cu ceva de genul pet shopului si nu direct din magazin, voi ce parere aveti prezinta incredere? pot aparea surprize pe viitor ? :help:
salut eu sunt din Pitesti, sunt cam incepator ar fi bine daca as avea cu cine sa comunic "mai aproape" ne` auzim :bbere:
daca il fac 90 L 40 H si 40 l nu am nevoie de intarituri ?
ce parere aveti despre un 80L 40h si 45 l :veselx: (of abia astept sa il pot amenaja )
ce ati alege intre l mai mare sau h mai mare? :veselred:
sunt putin intimidat , nu stiu ce decizie sa iau, doresc un acvariu de aprox 80 L 35 l i 40 h
imi e frica ca nu ma voidescurca, cum am spus cand eram mic am avut un acvariu de 60 de l dar acum :ironic: ... ce sfat imi dai ?
Salutare, numele meu esti Alin, sunt din pitesti am avut un acvariu cand eram ceva mai mic (8-9 ani) s-au schimbat multe de atunci si se pare ca sunt umpic in urma, acum am 18 ani, inca elev, in momentul de fata am resurse dekt pt 2 sanitari (va rog sa ma iertati dar nu le stiu numele exact) cum spuneam tin dekt acei 2 sanitari dar am reusit sa strang niste banuti pentru un acvariu de aproximativ 100 l , va rog verificati ubrica "coltul incepatorului" si dak vedeti ceva postat de mn, as aprecia orice raspuns sau critica, ne mai auzim
(am atatea intrebari, probabil enervante pt voi ) castraveciorii si salata trebuie fierte putin inainte? sau doar clatite bine cu apa ?
imi cer scuze dar nu stiu denumirea exacta, dar iti pot face o descriere, negriciosi, patati, si cu 4 mustati
Doresc sa fac un acvariu cu urmatoarele dimensiuni : L 80, l 30-35, h 40, are nevoie de intarituri, cam cat de groasa ar trebuii sa fie sticla ?
salutare tuturor, sunt nou pe aici, si oarecum nou in acest domeniu am citit cam tot ce era de citit la sectiunea incepatori dar inca am unele nelamuriri, dak ma poate ajuta cineva cu un pm sau dak ma poate contacta ( nashu_91 ) ar fi excelent. Unele intrebari ar fi :
1. dak vreau sa pun o radacina in acvariu cat si cum ar trebui fiarta
2. sanitarii au nevoie de apa clada sau mai rece
3. le pot da frunzulite de spanac, varza sanitarilor ?
Astept raspunsuri, , multumesc anticipat

Forum Index » Profile for +Sanitarul+ » Messages posted by +Sanitarul+
Go to: