[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: +Sanitarul+
Forum Index » Profile for +Sanitarul+ » Messages posted by +Sanitarul+
aveti idee cum pot sa aflu daca cei 2 sanitari hoplo sunt pereche ? cum deosebesc masculul de femela ?

Multumesc
baieti, (eu stau la casa) am gasit cateva crengi de vita de vie, care au o forma oarecum placuta au stat ceva timp pe afara in ploie si praf, e ok daca le fierb si le pun in acvariu? (nu sunt radacini sunt crengi .. uscate) pot aparea probleme ?

Multumesc
dar a murit la 2+ de cand l-am bagat ( pietre fierte in sare nu am, am avut nisip dar l-am scos si am pus de la pet shop (cine a zis ca nu e bun cel de santier a avut mare dreptate, eu la 4 zile de cand l-am bagt am gasit un gandac :nuts: :shock: cum nu am mai vazut pana acum)

merg xifo cu neoni ? dar gupy cu xifo ? :noidea:

Multumesc
mi-a murit sanitarul ( cred ca era gibes sau plecostom nu stiu sigur (sa ma scuzati daca gresc) ( doamne cat de rau imi pare azi a murit nu stiu de ce. acvariul era ciclat statea impreuna cu 2 cory 2 hoplo si 5 neoni, temperatura era 24-25, am observat ca nu prea manca orice i-as fi dat, am pus si dovlecel nu s-a atins de el nu o sa imi mai iau altu pentru ca nu as suporta sa mai moara inca unul. acum ii am pe cei 2 hoplo care cresc foarte frumos 2 cory jucausi si 5 neoni, as vrea sa mai iau 10 neoni si 5 xifo daca se inteleg
ce mancare pot sa dau la neoni ? ei mananca de la suprafata apei sau de pe fun? (am incercat sa gasesc postu cu mancare de neoni dar nu am reusit sa il mai gasesc) puricii aia rosii sunt buni ?

neonii se infeleg cu xifo ?

multumesc
salut as vrea eu, dar stau in pitesti si nu prea imi dau seama cum ar fi posibil sa ajung in posesia ei, e ok daca te sunt maine ? poate vorbim
bine ai venit ai dreptate site-ul este de calitate, membri il fac asa
nu am prea multa exprienta in domeniu, dar m-am gandit la asta si poate iti pot fi de folos, uite cum m-am gandit eu ca ai putea prinde placa pe geamul din spate si la nevoie sa o dai jos oricand, deci ventuze dalea cu carlig lipte pe spuma cu silicon si carligul ala de plastic il impingi in spuma, sus la marginea acvariului prinzi cu cleme de genul l''''l intelegi sa prinda o latura geamul sper sa iti fi dat vro idee.... dar asteapta sa iti raspunda oamenii cu exp
o sa incerc sa gasesc un cititor de carduri prin vecini oricum apreciez efotrul tau, am o pompa aqua clear 30 si una cu piatra pentru oxigenare, cat e bine sa functioneze, aqua clear am lasat-o cam in permanenta e bine sau o mai opresc ? multumesc mult esti o :zana:
of doamne sunt bomba nu le stiu numele dar hai sa iti spun, una mare cu multe frunze inalte subtiri ca un fel de burghiu, una cu 6 frunze ca un ficus, 2 grupuri de (arata ca iarba asa lungi 20 cm) si 2 mai micute cu frunze mici nu ma injura !

apreciez efortul
tu ce imi recomanzi sa fac inafara de a-i transmite cele spuse de tine. sa scot iar nisipul sa pun substrat am scos deja un rand de nisip (pesti mutati plante decor ) daca e ncesear o mai fac inca odata dar ... spune-mi tu te rog ce ai face nu am pretentii ca plantele mele sa fie superbe vreau doar sa fie asa cum sunt acum, mie imi plac si arata bine (inca)
ii dau si unu intreg si unborcan numai sa fie bine, am cerut la vanzator do`mle ceva veredeeee ! sa manance si ei, sunt bune astea (rosii la culoare) da totusi verde nu aveti, nu pai sunt bune astea mi-a zis ca plantele supravietuiesc fara co2 dar nu cresc da traiesc bine... asa e ?
da e aproape identic, dar nu se misca s-a bagat in pestera si sta lipit acolo. app am 2 cory fff acvtivi chestia care imi place la ei ca e umbla in "brigda" asa sunt toti sau e ceva temporar daca sunt asa mai iau unu sa fie 3 totusi de ce nu se misca ala,

multumesc mult pentru raspunsuri
rebela mai am o intrebare, am cumparat de curand un sanitar (mama lui de nume) e "dela" de se lipeste pe geam tigrat si cu coama, nu se misca deloc e inert nu mananca nu face nimic e vro problema sau se acomodeaza il am de 2 zile si s-a miscat fff putin, imi palce tare mult sper sa nu fie probleme
scuze pt dublu post, da au zis ca platele traiesc foarte bine fara fertilizant solid, a zis ca ala e necesar doar daca vreau sa le inmultesc sau daca vreau sa le fac eu mari mari si asa "de vis" si nu am mai pus ...
sa nu ma injuri, dar seara ajunge la 19-20 de grade si urca la 24 maxim sare am pus o pastiluta ala zicea sa pun 4 (asa ... preventiv)
la sfatul unui coleg de pe forum, am schimbat nisipul pe care il pusesem in acvariu (nisip de santier) am mers la pet shop am luat un nisip alb frumos "tratat", daca tot am schimbat nisipul am zis sa intreb si de substrat fertilizant sa pun sub nisip pentru plante, mi-sa spus ca daca nu am pretentia ca plantele sa creasca sa se dezvolte sa nu pun.. bun facut... mi-sa recomandat o solutie easybalance de la tetra aqua ce ziceti e buna? si niste pastile de sare neiodata ce parere aveti? cate grade trebuie sa aiba apa din acvariu pentru 2 hoplo 2 corydorosi si un ancistrus nu ii stiu numele, e tigrat si se lipeste de orice , in jur la 24 de grade e bine sau mai mult

Multumesc
mancarea a fost cumparata la recomandarea vanzatorului, din aceasta cauza v-am intrebat pe voi, acum macar stiu spre ce sa ma orientez, am facut cateva poze sper sa le descarc azi sa va spuneti o parere despre micul meu colt de "natura" ne auzim

ms mult de tot
salut, am si eu o problema nu imi dau seama cata mancare sa le dau la cei 2 sanitari, sunt hoplo marime 5-6 cm, mancarea este hrana fulgi, hrana extrudata, picioruse de gamarus produs s.c pro pet, mentionez ca ar manca intruna, le dau cam un varf de degete de 3-4x pe zi e putin sau mult ?

ms mult
salut dragos bun venit

Forum Index » Profile for +Sanitarul+ » Messages posted by +Sanitarul+
Go to: