| Message |
|
|
|
Barbati se pare, vor aprecia gustarea care le-o pregatesti, sunt inebuniti dupa creveti.
|
 |
|
|
Nu te contrazice nimeni, saptamana asta am fost la un petshop si aveau la vanzare, 25 lei bucata. Magazinul este zoomania din incinta Auchan Pitesti. Chiar am cumparat niste filigera atunci de acolo si imi faceau cu ochiul si dragutele astea, dar m-am abtinut ptr ca nu am capac. Sar si restul, dar mai rar, din 10 filigera mai am 8 intr- saptamana. Preturile difera intradevar prea mult de la oras la oras, de ex filigera in bucuresti erau 3 lei, la pitesti 6,5 la alt petshop, iar eu bineinteles am cumparat tot  ).
|
 |
|
|
|
Cumpar feropol cu termen de valabilitate minim 1 an, ma intereseaza pana la 1 litru dar accept si mai putin(exclus 100-200ml). Tel contact 0729964418, cererea este valabila pana cel tarziu duminica inclusiv.
|
 |
|
|
|
Salut. Intradevar merita, costul e undeva pe la 25 lei.Prefera curentii de apa, in rest nu e foarte pretentios la ph si temperatura. Insa obligatoriu capac, altfel te vei uita la el uscat pe parchet.
|
 |
|
|
Parca un 2-3 ar fi mai indicat pentru plantat, 5 mi se pare destul de mare. Problema este ca vei avea acumulari de detirtus in substrat datorita granulatiei mari, iar la plantat este mai dificil sa aspiri prin desis  .
|
 |
|
|
|
Salut. Sunt doua variante:
1 planta taiata moare de foame, neavand un substrat fertil nu reuseste sa se acomodeze;
2 varfurile replantate sunt umbrite sau inghesuite,probabil ca fiind mici nu le ajunge lumina.
La cum arata parvula si stauroginele, merg pe prima varianta. In consecinta, as mari cantitatea de feropol progresiv, pana la dublarea cantitatii introduse de tine acum. La macro nu umbla.
|
 |
|
|
|
Apa o tratezi inainte sa o pui in bazin. Daca pestele tau are ceva, o baie cu sare poate sa-i aduca beneficii, dar daca nu are nimic, doar il stresezi. Poti pune o lingura-doua de sare la un litru de apa, baia cu sare sa nu dureze mai mult de 30 min. Da si un search, nu mai sunt sigur de cata sare se pune. La fel de buna e si o baie in albastru de metil sau verde de malachit (dozajele le ai pe recipiente).
|
 |
|
|
|
Nu stiu ce are pestele tau, insa nu baga sare in bazinul cu plante, daca vrei fa-i lui bai in apa cu sare.
|
 |
|
|
|
Ma bucur ca te-ai hotarat la pesti, insa nu cred ca este suficienta filtrarea.
|
 |
|
|
|
Am inteles, atunci un spectacol frumos ofera si hemigramus rhodostomus, merg undeva la 15-20 in 80 litrii. Si poti sa-i combini daca vrei cu ancistrusi , filigera, kuhli.
|
 |
|
|
Pai ai zis ca nu este bazinul tau, poate bunicului i-ar fi pe plac. Iar viviparii si tetra sunt ok pentru incepatori in special, eu l-as intreba si pe bunicul  .
|
 |
|
|
Un anubias merge de la sine, nu trebuie sa-i faca mare lucru. Cat despre inmultire, sunt si aspecte frumoase la ramirezi, este o placere sa-i urmaresti. Hai sa se inmulteasca intai si vedeti voi dupa  . Daca nu, poate niste cardinali, hemigramus, neoni, masculi de gupi.
|
 |
|
|
|
Pentru o pereche de ramirezi este ok, doar ca trebuie sa ai grija la parametrii apei si sa le pastrezi o apa curata.Daca le mai bagi si o piatra, ceva unde sa depuna ar fi si mai bine, insa si plantele sunt apreciate.
|
 |
|
|
Probabil diatome  .
|
 |
|
|
|
M-am uitat bine, au disparut. Marea dilema este ca am acum in bazinul de 160 litrii un ancistrus si un scalar femela, as incerca o repopulare a bazinului dar nici n-as renunta la ce am. Idei?
|
 |
|
|
Puii sunt bine, cresc. Le dau sa manance shirakura chi ebi de doua ori pe zi. O poza de mare amator 
|
 |
|
|
|
Ceva poze de azi
|
 |
|
|
|
Poti sa-i pui impreuna cu cei de o luna, inca sunt mici.
|
 |
|
|
Foarte misto pozele, nu ma mai satur  . Melcii aia au si un apetit pe masura, deci fac si ceva mizerie  ). Asteptam si poze cu pitici, cu siguranta vor aparea.
|
 |
|
|
|
Salut, Mosul o sa acopere in curand pietrele, vad ca se dezvolta frumos. Ce nu-mi dau seama, mi se pare ca acela nu este echinodorus tenelus ci mai degraba sagittaria subulata. Daca ai lumina destula si fertilizezi, o sa-ti dai seama in curand ca vor creste in dimensiuni. La tenelus, frunzele sunt mai subtirele.
|
 |
|
|