Message |
|
|
 |
|
Betta.X : da,vor ceste mai bine daca faci cum ai spus.
Fantastyko : nu e politicos ca sa intrebi asa ceva in topicul altui user.Deschide un topic al tau la Coltul incepatorului si ti se va raspunde acolo.Sau fa o vizita in Hornbach direct.
|
 |
|
Pentru siguranta lasa-le sa ajunga la 5-6 cm si taie-le apoi.
|
 |
|
Poti taia exact SUB locul unde s-au format radacinile si plantezi partea aia + radacini.Nu va suferi deloc partea nou plantata.
|
 |
|
Ciclarea va tine cam o luna,nu se termina dupa 10 zile.Daca schimbi 10% din apa zilnic(cu apa declorinata) ai ceva sanse.
|
 |
|
In prima zi se pun 20 ml de Nitrivec la 100l apa.Din a2a zi se pun cate 10 ml la 100l apa,zilnic,timp de 10 zile.
|
 |
|
Da,scrie pe sticluta cum se foloseste.Daca nu , caut eu ca aveam un pliant unde scria despre dozarea lui.
|
 |
|
Sau il poti duce inapoi la pet shop,la schimb pe mancare sau altceva.
|
 |
|
Foarte placut de privit acvariul  Din poza aia am crezut ca e mare Beaufortia...cam 10 cm  Oricum este foarte frumos,o sa incerc sa cumpar si eu macar unul (cred ca am vazut la Braila ).
Lotusul de ce e greu de tinut sub control ? Face prea multi pui sau trebuie sa ii rupi frunzele care cresc prea mari ?  Eu ma rog de al meu sa creasca...vorba Faraonului , am lotus tip gazon 
|
 |
|
O idee mai buna legata de ce ? Eu sunt sigura ca n-ai citit nici 1 % din cata informatie este pe forum.Tu vrei sa ne pui rabdarea la incercare...sa stii ca nimeni n-are rabdare infinita  Astfel de topicuri nu isi au rostul,in loc sa iti petreci timpul postand asa ceva ai putea sa inveti citind articolele de pe acest forum. :citeste:
|
 |
|
Sfatul meu este sa citesti articolele de pe acest forum si sa nu mai copiezi ce gasesti cu google sau din alte surse.Multe din acele informatii sunt complet gresite si pot duce la moartea pestilor si a plantelor,la distrugerea echipamentelor sau chiar a acvariului. 
|
 |
|
Ai deasupra acestui topic 4 articole foarte interesante.Citeste-le si vei afla cam tot ce trebuie sa stii deocamata.Acvaristica se invata in timp si sunt tone de informatii...nu le poate scrie nimeni pentru tine.In schimb poti citi tu tot ce s-a scris pe forum si vei afla totul despre acvaristica 
|
 |
|
Sunt 2 Hornbach in Bucuresti , uite aici site-ul lor unde ai harti care iti arata cum sa ajungi acolo si orarul,mijloacele de transport in comun care duc acolo,etc. : http://www.hornbach.ro/home/ro/html/index.phtml . Roaga-i pe parintii tai sa te duca acolo in week-end de exemplu 
|
 |
|
Cati centimetri are Beaufortia ? L-ai cumparat asa cum e acum sau a mai crescut si la tine in acvariu ? E SUPERB ! 
|
 |
|
Atunci mergi in Hornbach,dupa cum ti-am spus.Acolo sunt facute deja si poti lua si fara imbunatatiri cred.
|
 |
|
Depinde de unde il cumperi.Stiu ca in Hornbach are oferte foarte bune la acvarii,unele sunt deja echipate cu filtru,incalzitorcapac,etc. Cand ai timp du-te si uita-te putin pe acolo,preturile sunt mici fata de alte locuri unde se vand acvarii.Sau mai poti incerca in obor sau unde vin oamenii la voi cu pesti si acvarii facute de ei la vanzare.
|
 |
|
20 de pestisori si 50 de pui in acvariu de 50 l ? 
|
 |
|
Puii se cresc separat,in alt acvariu,si e mai complicat.Vei creste si pui insa mai tarziu,cand vei sti mult mai multe despre acvaristica! Eu ti-am recomandata masculi de guppy(NU perechi) tocmai pentru a nu se inmulti.Alege un acvariu de minim 50 l, va fi mai usor de intretinut si vor incapea si ceva mai multi guppy in el daca te hotarasti sa iei aceasta specie.
|
 |
|
rumpelstinschin wrote:la subject am scris : pot in loc de poate nu am mai verificat daca subject-ul mai si apare avand in vedere ora la care am postat si gradul de oboseala.
Ce scrii la subject nu conteaza,important e ceea ce scrii in mesaj! Si da, cam abuzai de emoticoane
Este un articol bun cu toate neoanele aproape,gasesti acolo si informatiile despre lumeni : http://www.aquabase.org/articles/html.php3/liste-des-tubes-fluorescents=983.html
|
 |
|
Vei avea cam 27 l apa in acvariul ala si vei putea tine foarte putini pesti mici.De exemplu 4 - 5 masculi guppy.
|
 |
|