Noutati momentan nu am , pentru ca am fost nevoit sa stric setupul caci am avut de facut un tratament la discusi si asta era singurul acvariu disponibil. Voi reveni in forta cu White River probabil cu un acvariu mai mare .
Ca un sfat babesc primit de la un prieten , uitate in ochii discusului si el iti v-a spune daca e bine sau nu , de obicei discusii care au ochii intunecati sunt cu probleme , cei cu ochi limpezi sunt sanatosi , sau chiar daca au probleme se descursa singuri.
De curiozitate ce le dai de papa ?
Un sfat inainte sa nu zici ca sunt rautacios , nu vinde discusii inainte sa ii tratezi . Am vazut discusii tai si pe celelalte forumuri , iar daca baietii ceilalti ti-au zis ca isi vor reveni asta probabil ca asa este , dar tine foarte mult de timpul pe care poti tu sa il petreci langa acvariu cu tratamentul , de cat de informat esti si nu in ultimul rand cat esti dispus sa cheltuii cu ei , nu de alta dar un tratament la un acvariu mare se poate ridica la o suma maricica iar cei care sunt mai afectati nu prea merita efortul.
Cum am mai zis si in alte postari , eu doar ti-am atras atentia asupra faptului ca au probleme , dar ca nu imi dau cu parerea ce anume ar putea avea , pentru ca tu nu ne-ai dat mai multe detalii legat de starea lor , iar atunci cand am vazut ca Porcul a intervenit el , l-am lasat pe el sa te indrume caci e mai experimentat ca mine.
Pentru un ochi format se vede destul de clar ca acei pesti au probleme ca cel BD este foarte afectat iar celalalt cobal se duce pe acelasi traseu , iar pigeonul ala e slab si el se vede coloana. Eu unul nu ma pot pronunta asupra unui diagnostic caci nu sunt in masura si nici nu ma pricep prea bine.