Message |
|
Si mie imi place mult cum arata, mai... imi place mult lumina asta, poate ca nu e ce trebuie dar se vede fain de tot, e parca o lumina mai calda cumva (chiar daca e tot albastra) fata de restul marinelor 
|
 |
|
Felicitari Silviu, a ajuns unde ii era locul acest acvariu  Si ultimul calup de fotografii e foarte fain, imi place mult moss`ul si imi place la nebunie tufa de anubias din dreapta, pentru modul in care ii atarna radacinile 
|
 |
|
 multumesc Gabi, eu stiu ce sa zic, alt acvariu, momentan sigur nu fac  si asta pana nu mor pestii de batranete nu il desfiintez  )) Si daca e sa fie alt acvariu in viitor, posibil tot pentru ei sa fie  ) (dar sigur nu in urmatorii, 2, 3 ani)
p.s. multumesc inca o data si Maestrului pentru ca l-a "urcat" la rubrica mai sus mentionata
Edit: pana am scris eu mesajul asta a venit si mesajul de la Silviu, deci iti multumesc si tie 
|
 |
|
Evident ca sunt abonat si eu atat aici cat si la celalalt topic, chiar daca nu scriu mereu, dar mereu sunt in "umbra", nu`mi scapa nimic 
|
 |
|
Va multumesc inca o data pentru aprecieri, si ii multumesc si Maestrului, pentru onoarea de a avea acvariul urcat la Creme de la Creme, ma simt flatat 
|
 |
|
Multumesc de aprecieri baieti
Gabi, nu prea as stii cum sa modific radacina care atarna  ... ma gandeam la un moment dat sa le incalcesc una peste alta dar nu stiu daca ar da bine  ... si mi-a placut si mie mult poza aia, era aproape imposibil sa prin pestii in intregime, mai ales ca ala din stanga era pe jumate dupa lemn... dar problema e ca a foat o chestiune de secunda, abia am reusit sa-i prind ai asa, cred ca e poza once in a lifetime  )...
Silviu, sa stii ca si mie tot prim-planurile imi plac, dar si alea sunt greu de prins sa iasa asa cum imi plac mie  ... ala fiorosu cred ca incearca sa-mi zica: "termina in plm cu pozele si da-mi naibii mancare o data"  ca mno nu primisera mancare de ieri seara ca sa nu fie tare multe particule prin apa la poze, asa ca abia dupa sedinta foto or capatat mancare
Ah si se mai fad lipse de solzi si "gauri in cap" la vreo 2 din ei, asta e si din cauza decorului, ca se mai sperie cateodata noaptea si baga o viteza pe intuneric in acvariu, de se dau cu capu de toti peretii ai toate cracile... da n-am ce le face, norocul lor e ca se refac rapid, mai raman unele cicatrici, dar mno, ma gandesc ca face parte din caracterul lor... ii face sa para mai fiorosi 
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Superbe si detaliile si poza de ansamblu  ... Penultima poza pusa e preferata mea, dar si ultima 
|
 |
|
Foarte faini is  preferatu meu e de departe unu negru cu doar cateva pete portocalii foarte "aprinse"... poze poti face, dar trebuie un dslr, cu telefonul mai greu, pentru ca nu apuca sa focalizeze si sa faca poza suficient de repede  ) Plus ca tu ai multi si e mult mai greu sa le faci poze individual  eu am doar 4 si de multe ori se baga ca vitele unu peste altu fix cand sa fac poza  )
edit: asta e inculpatul  )

|
 |
|
Imi place tufa din prima poza, seamana perfect cu tufe de moss din acvariu 
|
 |
|
@Dan P: ma bucur ca te`am provocat/inspirat cu pozele si ai revenit din nou la oscari... is niste pesti foarte faini, cel mai tare imi plac la ei comportamentuls i mai ales coloritul  nu`mi place cand se bat sau se sperie si se dau cu caput de toate cracile din acvariu, dar mno asta e, firu vietii, am 2 acuma cu bucati lisa de cap din cauza asta, dar nu e prima data se refac inapoi  )
Am urmarit si topicul tau oricum, si is foarte frumusei "piticii", abia astept sa`i vad mai mari
Saracu Koala, ce va mai legati de el  Si acuma tot acvariu cu all male are nu?  Iar vine cu "autobuzu" dupa mine
|
 |
|
Sunt sigur ca o sa`mi placa  ... Multa munca la gradinarit, mai simplu la ciortani  )
|
 |
|
Oare te superi tare pe mine daca zic ca imi placea mai mult inainte de tunsoare?  ) poate nu, ca mno asa is eu imi place jungla mai mult  )... Oricum s-a dezvoltat foarte fain acvariul  Si nu prea ma pricep la plante (de fapt nu ma pricep deloc  )) ) deci nu stiu la care planta rosie se refera Gabi, mie alea rosii imi plac, singurele care as putea zice ca nu`mi plac asa de tare ar fi alea "mov/roz" de langa geamul din stanga si cred coltul stanga spate al casei  ... alea rosii din fata imi plac
|
 |
|
|
 |
|
Intr-un final a venit si jurnalul mult asteptat, adica pana mea, il asteptam de anu trecut
Nici bine nu a inceput si deja pot sa spun ca e cel mai reusit bazin al tau, stiu ca parca as fi ca un disc sarit, ca am tot spus asta la fiecare nou setup al tau, dar asta e adevarul, se vede evolutia de la bazin la bazin...
Hmm si daca ma uit mai atent as zice ca e combinatia intre "Lost Nature" in stanga si "Sweet Bat - Back to the Roots" in dreapta  ... Ceea ce mi se pare foarte tare, nu stiu de ce, dar parca imi pare mai complet bazinul, fata de celelalte setup'uri  ... poate ma insel, dar nu cred  ...
Una peste alta, evident ca sunt abonat, nici nu incape discutie, si abia astept sa ii vad evolutia... Si sincer sa fiu nici nu cred ca mai trebuiesc adaugate plante  ... Sunt sigur ca dupa ce se dezvolta astea o sa fie WOW  Bine si acuma e WOW, dar va fi si mai WOW
Iar in incheiere, jos palaria si felicitari 
|
 |
|
|
 |
|
Gabi, cand zici pauza, sper ca te referi pauza de la facut setup'uri noi asa des, si nu pauza de la acvaristica, pentru ca ne suparam  ... abia astept si eu sa vad noul setup, care sunt sigur ca va fi unul de exceptie... si daca va ramane in viata 1, 2 ani, timp in care ne vei incanta cu poze, nu e nici o problema 
|
 |
|
Silviu Man wrote:Pot sa raspund?
LE Pardon, sa votez ...
Poti poti  ) poti oricand  ) altele nu mai am acum, vedem cand le`o mai fi randul
Gabi C wrote:Ar trebui sa se faca un "creme a la creme" si pentru pesti .
Sau pentru poze  .
p.s. citind printre randuri am inteles ca va plac si astea, asa ca va multumesc pentru aprecieri 
|
 |
|