Message |
|
salut! Vand acvariu sticla 10mm, L110/l60/h55 dimpreuna cu filtru ehem (nu mai stiu modelul) lampi t5 +suport de prindere pe acvariu home made!
|
 |
|
da, ai dreptate am omis! sunt 2 incalzitoare tetra a cate 150w fiecare! pret amandoua 150 ron
|
 |
|
Se vinde separat or pe bucati urmatoarele:
1. Acvariu 110 L , 65 H, 50 l ---> 500 RON (357 litri) sticla 10mm cu 2 intarituri longitudinale!
2. Filtru Eheim 2028 1 an vechime 500 RON
3. 2 Lampi juwell de 90 cm lungime a cate 2 neoane T5 fiecare (jbl solar jbl nature) pret 500 ron fara neoane (amandoua)iar cu neoane 800 ron!
4. Capac home design 250 ron din lemn usor facut de tatal meu!
5. Masa acavariu home design 200 ron!
6.Inca un filtru cu uv aquael 100 ron!
8.Multe bonusuri pentru cine le ia pe toate!
Toate componentele au 1 an vechime, si sunt in stare impecabila!
Tel : 0722.334.857 liviu!
|
 |
|
s-au dat toti pestii, se poate inchide multumesc!
|
 |
|
s-au dat toti sanitarii(xaesi xipho), hemigramusii, mai am doar un lery adult, o femela de platy si xipho! revin la topic (acestia fiind rezervati) in cazul in care nu s-au dat! multumesc!
|
 |
|
se mai adauga un lerry adult, cativa caudovidatus si niste (pesti cu nasu rosu-am uitat denumirea stiintifica)
|
 |
|
Donez cory aneus, xipho cateva perechi, 2 sae adulti si 2 platy! deplasare la mine statia de metrou 1 mai, grivitei! Cei ce ii vor lua de preferat sa aiba bazine mari pestii fiind adulti!
|
 |
|
Vand 6 SAE maturi 7-10 cm 20 ron bucata! Vand xipho negru/rosu/tuxeto/verde 10 ron bucata destul de maricei, 6-10 cm! Cory maricei 5-10 ron bucata! platy maricei o pereche 10 ron amandoi!
|
 |
|
Revin in actualitate si vand pe bucati urmatoarele:
1. Acvariu 110 L , 65 H, 50 l ---> 600 RON
2. fILTRU eheim 2028 1 an jumate vechime 500 RON
3. 2 Lampi juwell de 90 cm lungime a cate 2 neoane T5 fiecare (jbl solar jbl nature) pret 500 ron fara neoane iar cu neoane 800 ron!
4. Capac home design 250 ron din lemn usor facut de tatal meu!
5. Masa acavariu home design 200 ron!
6. Vand si nisipul si o radacina pentru cine mai doreste!
7.Inca un filtru cu uv aquael 100 ron!
Toate componentele au 1 an jumate vechime!
|
 |
|
Am decis sa imi vand acvariul deoarce nu ma mai pot ocupa de pesti! iata despre ce este vorba:
Acvariu, sticla de 10mm L=110, l=55, h=65! capac home made din lemn foarte usor(facut de tatal meu)! Apoi masa pe care este acvariu, un stand din lemn facut tot de tatal meu! Filtru eheim 2208 modelul, fara termostata (capacitate 600l) nu mai stiu ft exact modelul dar am dat pe el 7 mil la hornabch! doua incalzitoare tetra de 150 w fiecare cu termostat! pesti plante si nisip inclus! ca pesti am xipho negru 6 sae mari + cativa cory! initial tot ce insemna pt mine capitolul acavriu m-a costat peste 1000 de euro! vechimea este de 1 an si jumatate la tot ceea ce am! fireste ca tot ce se vinde "dupa" nu mai valoreaza la fel! totul se vinde impreuna! locuiesc in bucuresti langa statia de metrou 1 mai! cine este interesat ma poate contacta pe messenger sau pe telefon 0722.334.857! pretul pentru toata "acvaristica" mea este de 20 de milioane ! bonus o pompa de aer eheim capacitate 400 litri, un alt acvariu juwell de 50 litri cu incalzitor nisip,pompa etc!
|
 |
|
am recunoscut de la inceput ca nu am respecatat instructiunile! de citit fi sigur ca le-am citit! plicul era de la hornbach ! pe eticheta nici macar nu scria de aerare! doar pe prosopectul in engleza! oricum, am procedat gresit asta era clar! din raspunsul tau deduc ca ce am acum in acvariu nu va eclkoza niciodata! ok! am retinut! mersi!
|
 |
|
buna! am facut cred o greseala! am pus in acvariul cu puiet de xipho artemia salina dintr-un plic de la sera! portia pentru o zi! desi am citit ca se pune in 500 de grame de apa continutul plicului apoi se aereaza bine am pus in acvariul cu puiet acel plic! de aerat nu se aereaza asa bine fiindca omor puietul! si asa au murit din ei incercand sa aerez puternic! acum raul e deja facut! nu mai pot scoate artemia iar sa ma apuc sa prind puietul nu am de gand(sunt vreo 70)! as vrea doar sa stiu daca totusi artemia va ecloza in conditiile in care acvariul cu puiet are 36 de litri nu contine sare apa are duritate 2 (am dedurizator la casa) iar aerarea este...slaba! multumesc!daca totusi nu vor ecloza as vrea sa stiu daca oualele acelea dauneaza in acvariu!bazinul are si pietris!
|
 |
|
pestii s-au donat! se poate inchide, multumesc!
|
 |
|
donatia s-a efectuat cu succes! multumesc, se poate inchide!
|
 |
|
new price 150 ron
|
 |
|
Donez o pereche platy (rosii) si un mascul xipho lira comun! eventual pot schimba pe femele xipho or alti pesti!(cine are prea multi 
|
 |
|
Vand ->un mascul de xipho negru -> un mascul xipho rosu cu ochii rosii voalat, 10 lei bucata oricare!
|
 |
|
Vand acvariu Juwel Rekord 60 (dimensiuni 60X30X30) 54 litri cu capac original (neon 15w inclus)! Pret 200 lei!
|
 |
|
pestii i-am donat azi la un petshop intrucat nu am avut doritori! se poate inchide, multumesc!
|
 |
|
ar fi interesant sa se populeze ior-ul de gupi! stii...undeva prin eforie nord daca imi amintesc bine..acum vreo 5 ani cred..era un lac mi se pare chiar pe langa belona...in fine nu mai imi amintesc cu precizie locatie! insa stiu ca era in romania si eram la mare! era un lac, lumea vemnea acolo la strand si la pescuit!(crap caras etc!) la malul apei erau foarte multi pestisori care semanau leit cu gupi! atata doar ca era o versiune mai salbatica, in sensul ca nu erau colorati asa intens! insa aveau culoare si se putea vedea clar ca erau adulti! fiind printre altele si pescar as spune ca ma pricep sa deosebesc pui de carasi crapi etc de niste gupi! se vedea clar ca astia erau adulti desi nu aveau mai mult de 5 cm! asa stand lucrurile si mirat fiind de ciudatenia asta am intrebat un pescar de acolo! mi-a spus ca acei pesti sunt acolo de cativa ani si ca el care peswcuia de ani de zile pe lacul acela nu a mai vazut asa ceva! erau foarte multi in orice caz...am revenit in bucuresti din acel concediu si am dat uitarii incindentul! nici pana azi nu mai stiu ce s-a mai intamplat pe acel lac si daca mai erau pestisorii aceia! stiu foarte bine ca gupi au alt areal (brazilia etc) si ca ar fi putin probabil sa supravietuiasca intr-un lac de la noi care mai are si crap+caras! dar oricum..ce or fi fost pestisorii de pe lacul acela?! n-ar fi placut sa avem gupi in ro?  se pare ca au fost introdusi in multe lacuri din europa insa au avut un impac negativ asupra faunei locale! cel putin asa zice lumea  insa IOR cu gupi ..ar fi tare! dar macar sa aiba coloana dreapta! lol! 
|
 |
|