[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robygym
Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
Message
Dau la schimb pe vietuitoare marine care nu sunt in acvariul meu ,sau vand acesti corali la preturi decente. Preturile le facem impreuna pe PM.
Trimit poze suplimentar daca e nevoie pe PM sau pe whatsapp
detaliaza, adica tin mai putin,sau care e ideea ca nu o inteleg, sunt mai rentabile neoanele.
Scot la vanzare lampa ATI, 6x 39 cu 8 neoane. 2 sunt de schimb. Lampa e perfect functinala are in jur de un an de zile cumparata noua de la Petty, si este fara zgarieturi sau alte defecte,ofer garantie daca e fosita in mod normal. Motivul vinderii este ca doresc sa incerc si varianta pe led, am vazut ce pot face cu neoanele si doresc si experienta led.
Pret de 1900 usor negociabil!!!
da ,e o tridacta acolo, interesant ca pe telefon pozele sunt mult mia clare iar pe forum sunt destul de neclare
Tinand cont ca am ceva timp de cand am postat ultima oara ,mi-am dat seama ca timpul meu e din ce in ce mai mic. Faptul ca si timpul a trecut peste acvariul meu, mainile mele tot mai rare prin el va sunt dator cu cateva poze. Nu e woau, dar e al meu ...
Naspa situatie,
E prima oara cand aud ca intre acvaristi sa se tepuiasca. Credeam ca nu sunt asemenea caractere printre noi. Petty saracu, mi-a dat marfa fara sa ma cunoasca de o valoare unde trebuia sa muncesc 2-3 luni. Dupa cum spunea si colegul de mai sus ar fi important sa dai numele sau nik-ul lui sa stim de cine sa ne ferim.
URAT GEST!
da, nu-l vand DSLR-ul ca e al neveste-mii, e jurnalista.Asa ca mai am si eu momente cand apas pe butoane, dar de profesie eu fac tumbe. Si da,in stanga e o eupylia ,nou venita in acvariu, verde cu apete mov!
ma enerveaza ca e foarte curata apa, si desi fac pozele cu un dslr nu ies pozele nici pe departe. Ies miscate si neclare. Am incercat toate variantele si totusi nu gasesc solutia de a-l poza. E ciudata lumina de neoane pentru un aparat foto ,probabil ca-mi trebuiesc ceva filtre de uv, de polarizare si etc ceea ce nu am
Cam asa e acum acvariul meu, cu pozele nu reusesc deloc sa le fac cum as dori
Cred ca o sa merg treptat cu Ca putin peste 450 si o sa mai scad putin din Mg
PO4 in parametri adica sub 0,02, NO3 intre 2-5, aditionez la doua zile cate 3 picaturi de Aquaforest Amino Mix si Aquaforest Vitality. Iar de la red sea cate 2 ml pe zi de coral colors. Asta al un bazin de 350-370 de litri.
Ca 420
Mg 1470
Kh 8
Va salut,
Am un fenomen pe care eu nu-l pricep, si nu stiu cauza:
-Parametrii apei sunt ok , totul e constant nu mai am fluctuatii in apa si totusi coralii periodic se albesc de la baza lor, toti coralii cresc doar in sus nu si la baza lui, nu se intind la baza
Aproape toti coralii au facut la fel mai devreme sau mai tarziu, unde e problema sau greseala pe care o fac ca nu inteleg.

Nu te supara pe mine, dar sper ca nu lasi asa varianta final de arajament. Nu vreau decat sa te ajut sa nu incepi greait un lucru si apoi sa-ti para rau. Eu nu sunt un mare specialist dar parerea mea ca e nefiricita alegerea asta, tu faci cum vrei dar eu nu vreu sa te mint.
Scurt si la obiect,
Frumoasa prezentare pentru mentenanta acvariului tau care nu mai are nevoie de laude, din ce am vazut pina acum pe forum si live pot sa-l plasez in primele 3. Aici ma refer ca, are culoare, sanatate si pare ireal de curat.
Felicitari, ar ajuta si alti refere experimetati sa nu tina secretul reusitei doar ptr ei, ca e pacat de vietuitoarele pe care trebuie sa le omaram din nestiinta sau din anumite sfaturi date gresit sau din prostie ,cazul meu (incapatanare )
Nisipul nu -l dai, ce cantitate ai acolo?
Dupa cum spuneam, am revenit cu nisip in bazin, eu am un strat prea subtire si -mi mai trebuie aproximativ 5 kg de nisip de granulatie mica 1-2 mm ,alb.
Daca are cineva si nu-l foloseste astept pm.
Eu l-am dat deja in judecata, am si trimis RACHETII dupa el!!!
Acum vad ca provincia e discriminata????????
Si o pompa rw 8 m-ar ineresa
eu in locul administratorului de aici te-as interzice, e o blasfemie la fiecare poza pe care o pui...ma enervezi si porobabil si pe alti acvaristi!! Glumesc binenteles, Cataline ai un acvariu de invidiat, si orice poza pe care ne-o dai e o incantare. BRAVO!!!
 
Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com