[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Intre timp atasez o poza dupa schimbul de apa de astazi, a fost facuta imediat dupa, deci calitate proasta a apei )) o sa pun una si maine seara dupa ce se aseaza treaba si apa devine mult mai ok

image
Am si eu in plan o mica modificare Intai sa vad daca mai pluteste copacul din apa, ca sa scot "funia" cu care e legat sa pot aranja un pic altfel coltu ala, si intre pistia planuiesc sa bag o radacina cu ramificatii, dar invers, prinsa de sus, cu radacinile atarnate sper sa`mi iasa daca ma hotarasc sa fac asta, ar parea asa ca o radacina care pluteste pentru ca nu va ajunge pana jos, ci undeva pe la 3 sferturi din acvariu, va fi ancorata de o bucata de sticla pe care sta neonul
Sunt foarte dragalasi maestre, sa fie sanatosi si sa se faca mari Dar substrat nu mai pui?
Perfect atunci ma tenteaza sa fac unele mici schimbari la decor si ma gandeam sa bag ceva moss pe copac, si sa vad daca mai fac rost si de alte radacini eventual asta ramane de vazut, oricum nu e graba, doar eram curios de el
Lasa pestii nu le place salata alor mei )) eu intreb daca s-ar dezvolta fara sa adaug eu nimic in apa
Geniale pozele, ireale chiar Intrebare: de ce a murit moss`ul din varful lemnului ? Intrebare 2, care ma intereseaza mai tare: ce fel de planta e moss`ul? mai exact e easy sau e pretentioasa? ii trebuie CO2 si alti fertilizanti? sau pot sa o pun si asa normal, fara nimic? M-ar interesa sa bag la mine in acvariu pe "cioata"
Pai am avut multe din prima, multe si mici, care s-au facut mari ) la inceput se bagau peste plante, dar dupa un timp s`au plictisit ... astia molfaie doar daca erau din carne ))) mai ales Flamanzila ) el nu stie ce`i aia salata
Am si o poza cu acvariul pe jumate plin, cand pistia e imprastiata peste tot ) Acuma s-a mai umplut un pic, inca vreo 100 de litri si e plin tot ))

image
Gabi, am facut si poza, dar nu o sa iti placa, pentru ca mutand plantele am facut o mizerie de nedescris in acvariu )) asadar daca poti ignora toate acele bucatele de planta, radacinute, etc. atunci asta e poza Dar repet arata in ultimul hal ))) si sincer sa fiu, mie personal tot in partea dreapta imi place Pistia

Edit: iti zic si de ce imi place in dreapta pentru ca in stanga am structura si in dreapta nu am nimic, asa cu plantele acolo parca imi acopera partea de sus, si se vede altfel in ochii mei acuma de exemplu is imprastiate prin tot acvariul, si asa imi place ) dar datorita filtrului nu au cum sa ramana asa ...

image
) n-au ce sa`mi faca astia ca sa imi trebuiasca zale )... Nici macar Flamanzila (asa l`am botezat pe domnul dihanie cel mare, pentru ca mananca tot ce misca prin acvariu )

p.s. Gabi sa stii ca nu te`am uitat cu poza aia, dar inca n`am apucat sa fac schimbul de apa de care pomeneam, maine ar trebui sa ma mobilizez )
Nu sunt un foarte mare fan al acvariilor marine, dar in opinia mea, asta e unul din cele mai frumoase... Poza 7 (prima de pe randul 2) mi se pare superba, imi place foarte mult aranjamentul de corali, imi place ca nu e deloc aglomerat cu pesti, nu stiu imi place foarte mult acest acvariu
Apropo ca tot vorbeam ca or crescut prea mari ancistrusii, astazi la amiaza am vazut doar coada unuia in gura oscarului mare, in ritmu asta raman doar cu perechea matura ) e dus cu capu asta )

@Gabi, maine cand le fac curatenia daca nu uit, opresc filtru si mult plantele pentru o poza probabil o sa fie destule chestii prin apa, dar e normal ))

@Ocean, eu parca nu as vrea sa le dau melci sa manance ) oricum din 10 pomaceea mai am 6 si ancistrusi din 7 (2 maturi si 5 mai mici dar totusi marisori) sa mor daca stiu cati mai am ) aia 2 mari is si de aia mici cred ca 3... 2 vad chiar acuma pe lemn, dar eu zic ca mai is 3 ) deci 5 in total ...

@Adrian si @Antecume, cand le dau mancare sar juma de peste afara din acvariu ) am baga si mana printre pistia sa vad daca ma musca si prind de deget ) mai ales ala mare, dar mno nu simti mare lucru, astia nu au dinti ca piranha, aia daca m-ar fi muscat lipsea ceva carne de pe deget, la astia simti un fel de piscatura ceva, nimic deosebit, au "dintii" cam ca la somni daca stii, pastrand proportiile evident nush cum sa zic exact, e un fel de smirghel )
Mersi Silviu

On another note, buhaiul ala mare e dus cu pluta ) asta e ala care o mancat acu vreo luna ancistrusul ala, si se pare ca ii plac chestiile vii... Azi dimineata m`am trezit ca pocneste ceva in sticla si ce sa vezi era dihania mare care a prins un pomaceea si trantea cu cochilia de geam ca sa il poata manca si evident ca a reusit... Cand am venit din concediu saptamana trecuta nu stiam de ce aveam un pomaceea mort, ma rog era doar cochilia, astazi am aflat de ce )... Asta mare a vazut ca ancistrusii or crescut prea mari ca sa`i mai incapa in bot si a trecut la melci... sper sa nu se lege si de ceilalti ) e dus rau pestele asta )
Si inca una asa mai smechera )) nu bagati in seama jegul din colt )) acolo se aduna

image
In acvariul ala eu as baga un aligator gar ceva, daca tot e sa aibe ceva dihanie mare ) dar sunt sigur ca vom vedea ceva natie de africani )
Mersi Gabi, acuma ca ai scris si tu ma simt nevoit sa pun si o poza de ansamblu ) nu bagati in seama calitatea apei ca abia or mancat si n`or mai avut apa schimbata de vreo 11 zile ) ah si mno si pestii is "miscatori" ca doar m`am ridicat ca sa ii pot poza, si eu daca misc o mana ei deja se agita )))

image
Mersi si mie imi plac, s`or facut deja destul de marisori, mai ales ala mare care cat palma deja ) in schimb comportamentul si apetitul nu si l`au schimbat deloc )) cred ca la pestii astia as putea sa le dau mancare non stop pana crapa ) eventual si dupa aia ar veni fantomele lor sa mai cerseasca ceva de mancare ))))))
Maestre ai imbatranit fix in primul post de pe prima pagina a zis ca va fi tot cu africani
Mai pun si eu inca 4 poze facute de sus cu cersetorii mei )

image image

image image
Dupa astea 3 poze as zice ca si afara mai ai de lucrat la focalizare un pic ))

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: