[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
David Andrei wrote:Nu le am aruncat, le am pus intr o punga, poate mai oi pune ceva dar sa mai vad.. dar am zis ca nu mai are rost fiindca am gasit uscaciuni multe si cu gauri prin ele etc.. daca atingeai un pic de frunze cadeau si am zis ca n ar mai avea rost sa le pun si mai si miroaseau urat rau de tot..

Daca au radacina bagale In substrat. Apropo acel substrat alb(urat dupa parerea mea) nu stiu daca iti va creste ceva acolo.
paradoxx wrote:Tuturor ne.ar trebui un encoding cardanic,cel putin vizual de 1/2cm in plus

Bagi niste testosteron cu trenbolon si vei vedea 3 cm vizual
David Andrei wrote:Lol

Las', nu mai ma bate, ca n-am chef de invazia rusa in acvariu .

Nu stiu ce a facut Dan cu ele , daca s fierte sau nu.. eventual o sa le pun ceva apa fiarta pe ele sa stea si aia e..

Le speli bine sub dus si aia e.
Nuti mai bate capu atat.
Pacat de plante erau multe acolo,nu trebuia aruncate le plantai si vedeai pe parcurs ce se întampla.
EverSad wrote:..... (doar la cardan nu pot modifica dimensiunile.... pentru ca sunt setate, fixe din fabrica)

Cu bani se poate orice
Lemon wrote:

Daca l-as face eu, as baga sud-americani, au ceva mai multa personalitate.

Si eu
paradoxx wrote: cei doi melci asasini

Las ca am patito si eu ,am avut invaziva de melci comunitari bag doi asasini 4 saptamani tot erau plin, mai bag 2 in 2 saptamani au ras tot. De foame sau apucat de netrine. Mei alea is de 2 ori la marime ca ei si tot mia mancat 4 cate 3 pe una era. Cum am observat cum au zburat
De ce nu te intereseazi sa schimbi la comoda actuala doar partea de sus ,cu ceva mai tare care sa tina mai multe kg? Masori mergi la hornbach le spui ce ai avea nevoie si vezi cat te costa. Sau altundeva .
Bafta la proiect
Nu este problema daca lipesti dupa ,daca iti iei superglue cu Activator poti lipi ce vrei si cand vrei intro secunda ,desigur afara din apa .
David Andrei wrote:

Concluzie: Mai bine las natura sa si faca treaba , sa nu mai intervin

Corect .
David Andrei wrote:Oh.. asa o sa fac atunci. Am acvariu maternitate unul de 12 L cred primul meu acvariu cu un Bettan (ma rog primu acvariu a fost un borcan, ca idee.. , nu intrebati, va rog eu.. aveam 9 ani :/)

Idea e , daca nu mi spune ce plante sunt de unde stiu ce sa caut pe google, sunt o multime de specii cu nevoile lor, nu stiu care cum trebuie plantate in substrat, nu stiu nevoile lor de fertilizanti / co2 mai ales de care nu dispun eu bani sa bag aditie daca au nevoie.. etc .. cum se ingrijesc adica se tund etc etc..

Dupa ce le iei ,le studiezi asa inveti.
Exista un program Lens pe google play ,fotografiezi planta si ii gasesti denumirea.
Ba da foarte neascultator. E decizia ta acvariu tau ,faci ce vrea p... ta cu el .
Acum ca sti ca acea comoda nuti va tine mult timp acvariu poti lua masuri,vorbesti cu parinti si iei ceva special de acvariu,altfel sar putea sa te trezesti cu apa pesti si cioburi prin casa. Se si vede intro poza ce burta a facut comoda dar na
David Andrei wrote:Am luat 2 melci niritinia si pietris alb 2-3mm granulatie.. problema e, tot stau cu o frica si eu si ma zapaceste mama sa nu mai pun pietre / etc care sa ingreuneze decat lemnele si plantele... ce sa fac? spuneti mi si voi parerile voastre , eu tot ma gandesc sa fac cumva sa dau acvariu jos si sa trag comoda cu tata sa o mai reglez un pic sau ceva sa vedem ce are (blatul e un pic indoit practic nu e super ok dar nu pare lasata)

Pana atunci cum sa fac cu pietrele etc..? Si cum naiba sa dau eu jos acvariu ... asta inseamna sa. l golesc si nu stiu ce sa zic / cum sa fac........ .. ..

edit: unul din melci sta acolo de cand l am pus in acvariu (6 7 min..) sa fie mort?

De ce dumnezeu nu asculti deloc, te bagi la lucruri unde habar nai ?i bombardezi jurnalul tau cu intrebari ca nu sti in ce te bagi.
La ce ai luat pietris alb? Tiam zis un episod in urma lasa acvariu deocamndata ,planteaza ce iei de la Dan si pietrele la fel. Si dai pace.
Melci pot sta o saptamana fara sa se miste,e nevoie sa se adapteze dale pace.
La fel si la acvariu,o sa omori vietuitoarele la cat bagi mana in el.
Acvariu nu e greu ,se goleste jumatate de apa se ia in 2 si se pune unde doreste . Gandeste ai 40 litri apa plus ceva mai pe langa ,60 kg maxim in 2 persoane floare la ureche asta daca e plin
Ce ai trimis tu acolo poza cu ce vrei sa faci nare legatura cu ce ai in bazin ,ai doua crengi ceva pietre ramai la alea pana pe viitor. Te rog eu mult nuti mai complica viata mai mult decat este deja.
Ca idee,pietrsiu Alp daca il pui va trebui mereu sal cureti,plus mereu vei avea cel negru peste cel alb . Numa batai de cap
asasia wrote:
Samy wrote:Acum fara gluma

Da, chiar e simpatic pustiul si apreciez ca il ajutati. Va urmaresc cu placere

Un tacut din umbra

Foarte simpatic
Poti iesi din umbra ,nu muscam.
Doar eu cate o data dar musc sa se trezeasca la realitate
Nici nu stiu cum sa te iau sincer
Lasa aquascaping acum,ai de toate dupa ce vei primi de la Dan ce mai e nevoie. Invata sa ai grija de plante, de bazin. Ce plante vei avea ,ce vietuitoare ce au nevoie fiecare.
Dupa ce te crezi destul de informat ai un bazin natural bine stabilizat atunci incepe sa faci si ceva aquascaping.
Pana atunci eu zic sa mai inveti una alta.
Iar daca faci multe episode se va pierde informati bune de care ai nevoie.
Acum fara gluma Mai cu drag urmaresc topicul decat un film.
Mai ceva ca o Telenovela, Sezonul 2 episodul 6 . Doamne ajuta la cat mai multe.
Samy wrote:Nerabadator esti ,si dezinformat la cat e google de mare .
Lemnul nu trebuie sa ii faci nimic se va curata de la sine ,nu afecteaza cu nimic .
Melci comunitari se inmultesc repede , mai ales cand exista dezechilibru im bazin.
Netrine ce manca alge si resturi de mancare alea te intereseaza pe tine,si cativa creveti amano.(iti va fi echipa de curatenie).
Filtru zic eu a prins aer,nu este grav. Daca merge linistit acum este totul bine.
Acum lasa acvariu in pace, dupa ce primesti de la Dan ce iti va da iti faci planuri de amenajare(cel mai bine este pe jos cum tia zis si Dan)
Pana atunci te poti juca pe hartie ?i desenezi un aranjament de pietre cu lemnele ce le ai

Ai citit bine?
Pui intrebari unde ai raspunsuri deja,citeste cu atentie ce ti se scrie.
Alta viata , arata mult mai bine . Mai plantele si va fi bine.
Nuti face griji de lemn este normal ti sa mai spus.
Wouu poza 2
Nerabadator esti ,si dezinformat la cat e google de mare .
Lemnul nu trebuie sa ii faci nimic se va curata de la sine ,nu afecteaza cu nimic .
Melci comunitari se inmultesc repede , mai ales cand exista dezechilibru im bazin.
Netrine ce manca alge si resturi de mancare alea te intereseaza pe tine,si cativa creveti amano.(iti va fi echipa de curatenie).
Filtru zic eu a prins aer,nu este grav. Daca merge linistit acum este totul bine.
Acum lasa acvariu in pace, dupa ce primesti de la Dan ce iti va da iti faci planuri de amenajare(cel mai bine este pe jos cum tia zis si Dan)
Pana atunci te poti juca pe hartie ?i desenezi un aranjament de pietre cu lemnele ce le ai
Cu filtru nici o idee ,daca nu dai mai multe detali. A fost oprit cumva ? A prins aer? Sau ai facut atata mizerie ca a tras pana (sa înecat putin ) controleaza, daca mai face fa un video il urci pe youtube si il pui aici.
Nu prea avem cum sa stim de la distanta ce se aude si cum se aude si din ce a dus la acel zgomot.

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: