| Message |
|
|
|
S-ar putea sa mearga, poti incerca si vezi ce se intampla. Rotorul ar trebui sa iti sparga bulele si cred ca ar merge.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
Foarte frumos
|
 |
|
|
Alex, daca arunci o vorba nu te ascend dupa dud
|
 |
|
|
|
Asa e, nu e bine sa folosesti nisip peste aquabasis pentru ca nu vei avea circulatie a apei in substrat.
Cauta un pietris fin, 2-4 mm pe care sa il pui peste aquabasis.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
Si chiar si pozele au iesit decent, fara vreo scula de aparat, asa ca sa nu te mai plangi
Ori poate din cauza ca acu' parca arata mai bine?!
O zi buna,
Dragos
P.S. Stefan are dreptate, baga si ceva rosu
|
 |
|
|
La mine in acvariul cu discusi, din 15-20 de RCS cred ca am acum vreo 100-150 de toate marimile. In cateva luni.
Si asta cu toate ca sint vanati de perechea de discusi diamond pe care am luat-o acum 2 luni.
Si am pH 6,5 KH 2-3, GH 3, fara amoniac si nitriti si NO3 cred ca in jur de 10, iar temperatura 27 de grade.
Schimb 50 de litri la 400 in fiecare zi, si adaug KH buffer si minerale pentru discusi. Si am o stiva de creveti
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
Ai vazut ca acum vii de-acasa
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
Poate pentru ca ai o buna circulatie a apei in acvariu?
|
 |
|
|
Nu acolo, ci in lista de optiuni cand deschizi poza. Dupa ce deschizi poza, in partea dreapta o sa gasesti Links to share
this image si in submeniu gasesti Direct.
Sper ca am fost destul de clar de data asta
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
stefanp wrote:E absolut grozav.
Dar zi-mi te rog, partea de jos a plantelor, nu sufera de intuneric(vad ca ai niste tufe imense. sub primii centimetri de sus nu cred ca mai ajunge lumina)? Sau le scoti periodic si arunci partea batrana si replantezi varfuri tinere?
Good question!
Altfel filmarea e foarte faina si folositoare
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
Scoate ultimul slash / de la sfarsit, nu are ce cauta acolo.
Iar linkul nu este cel corect, ti-am zis sa il folosesti pe cel unde scrie "Direct"
Trebuie sa arate ceva de forma asta:
http://img861.imageshack.us/img861/8529/reefa32.jpg
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
Inseamna ca ceea ce ai pus intre paranteze nu este corect. Ai pus linkul care apare la "direct link" ?
Pune in paranteze rotunde una dintre poze ca sa imi dau seama ce ai facut acolo.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
De la imageshack trebuie sa folosesti direct link, adica trebuie sa inceapa cu http:// ....
Ceva de genul asta, pun paranteze Rotunde ca altfel nu ai sa vezi:
(img)http://imageshack......(/img)
In loc de paranteze Rotunde folosesti paranteze drepte.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Lasati bre omul sa priveasca acvariul din 2 parti, ce aveti cu el? Important e sa iti placa tie Ionut.
E mai greu sa faci un aquascape de care sa fi multumit si tu in pozitia in care ai pus acvariul dar nu este
imposibil.
As avea totusi cateva observatii: pietrisul un pic prea mare, dar merge si asa, poti sa il lasi cum e.
Ai nevoie neaparat de inca cel putin 1 neon, ai prea putina lumina. Si daca poti sa bagi CO2 din bomba,
preferabil din butelie, e si mai bine.
O zi buna si ape limpezi iti doresc,
Dragos
|
 |
|
|
Merg si eu la 2 litri.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
Asa cum ti-au spus si colegii mei, nu are sens sa le mai scoti, mucusul acela o sa dispara intr-o saptamana, poate doua.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
Pentru ca nu le-ai pus bine. De la imageshack copiezi linkul direct si folosesti doar Img, nu si URL.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cu alte cuvinte trebuie sa ai rabdare. Mai schimba apa zilnic inca 2-3 zile si apoi poti sa incerci sa o lasi mai mult
sa vezi daca NO2 iti creste sau se mentine. Cel mai bine ar fi sa scada, asta ar insemna ca bacteriile care descompun
nitritii sint in numar suficient.
O zi buna,
Dragos
|
 |
|
|