[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andrei Panainte
Forum Index » Profile for Andrei Panainte » Messages posted by Andrei Panainte
Pesti cei mari vor pleca maine intru-un alt acvariu
De sus
Alta
Verde
Acum inainte de ai face mici viitor inainte de craciun am zis sa-i fac cateva poze amintire .
Pana cand cresc mari promit ca imi iau si eu un acvariu pe masura si te scap si eu de cativa ca prea imi sta gandul numai la discusi
Biine ai venit
Foarte frumos acvariu. Buturuga aceea ai cumparato sau ai amenajato tu singur ?
Eu am 3 specii . 10 neoni 4 calistusi si 5 tetra si doar atat voi tine. vroiam sa tin numai neoni si calistusi dar pentru ca am gasit tetra nu m-am putut abtine sa am si deaia
Nu prea ma pricep la montarea neoanelor dar cand voi cumpara tot ce imi trebuie pentru al monta dau un semn si poate imi descrii operatiunea mai pe larg atunci. Rodostomusi am vazut la ciprian si vroiam si eu dar din pacate prin constanta nu prea sunt si ramane ca o varianta cand voi ajunge la bucuresti daca voi ajunge.ca alternativa am cumparat azi niste neoni rosii si niste black phantom tetra nusj inca care sunt baietei si care fetite ca sunt unii cu inotatoarea rosie si uni au negru , se aseamana mult cu calistusii mei la forma :X
Da se pare ca asa e , au toane ca azi nu mai au acele zone decolorate , cat despre neon nu prea sunt expert si nusj cum o sa fac , am vazut ca acea cutie este prinsa in surubele deci este usor de dat jos , si poate reusesc sa il mesteresc
Eu fac in felul urmator.Cu betisor ceva subtire , misc putin pietrisul dintre plante , adica peste tot pe unde este posibil , si astfel mizeria incepe sa se ridice si imediat bag aspiratorul si trag toate mizeria , cei drept nu folosesc un aspirator foarte performant insa sunt multumit de el , eu am in acvariu acum manado si imediat ce apropii aspirator de el il si trage , de aceea folosesc betisorul
Am si eu o mica problema , am doi ancitrusi de circa 1 luna jumate care au duso binisor pana acum dar acum sunt la fel de activi ca de obicei numai ca au aparut niste pete pe ei daca pot sa le zic asa , e ca si cand s-a decolorat culoare putin pe ei nusj ce ar putea fi . aveti vreo idee ?
EDUARDO asta am intrebat si eu ca sa fiu sigur ce ii spun omului... nu ai de unde sa stii unde vrea sa-l puna omul... 600 cm=6metri nu juma de apartament , eu lucrez in domeniul constructiilor si am vazut livinguri mai mari de 6 metri latime si de aici si intrebarea mea
Nu vreau sa fiu ironic dar in ce unitate de masura sunt acele cifre ? daca sunt in milimetri ar tine , daca in centimetri nici gand
Bine ai venit
Ai putea pune si altul nu neaparat aceeasi firma , dar bine ar fi eu zic ca daca o sa plantezi acvariul sa vezi cum faci ca sa mai bagi inca un bec/neon
Sincer nu stiu ce sa zic , ideea este sa nu ai dupa nici curenti foarte puternici , eu cand l-am tinut pe ala de 550 l/h facea niste valuri si imi scotea plantele facea dezordine mare .

Forum Index » Profile for Andrei Panainte » Messages posted by Andrei Panainte
Go to: