[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aLLLx
Forum Index » Profile for aLLLx » Messages posted by aLLLx
M-ai distrat tare cu prelungitorul de la PC... Când m-am referit la aschii nu eram ingrijorat de curatenia pe care o face mama ta , ma gândeam la aspectul geamului respectiv dupa "operatie", ar fi aratat ca dintii strabunicii...
Eu ma refeream la prelucrare de precizie, 2-3 mm asta presupune, altfel poti sa faci operatiunea cu ce vrei tu dar o zboare aschii din sticla aia in toate felurile. Cu acvariul cu apa in el ai toate sansele sa-l "rezolvi" de tot, chiar si cu biaxul pneumatic. Prin apa se transmit foarte usor vibratiile in toate partile, exact ce-i "trebuie" sticlei sa faca poc...
L.E. Stai ca numai inteleg, prima data ai zis 2-3 mm, acum zici 8-10, când l-ai lipit nu ai constatat diferenta asta? 2-3 mm sunt usor de trecut neobservati dar 8 e cam mult...
Un biax cu actionare pneumatica s-ar putea sa rezolve problema ta. Cu o scula electrica obisnuita nu cred ca poti atinge viteza de care ai nevoie pentru a prelucra sticla. La atelierele de service roti (vulcanizari) gasesti aceasta scula, problema e ca trebuie sa cari acvariul pana acolo, tu decizi daca merita. Pune o poza, poate ne mai vin idei!
cocos wrote:am cumparat aqua zonic evo 5 de 3000l/h...cea mai proasta alegere...sa nu faceti prostia...nu stiu daca scoate 1200l/h

Ma pregateam sa fac si eu aceeasi prostie, chiar asa putin, macar e silentioasa?
Eu as pune o familie de Pseudocrenilabrus nicholsi http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24670.page
P.S. Ai grija de motan sa nu se simta singur din pricina atentiei tale catre acvariu, in a doua poza se vede ca incearca sa se sinucida.
Ceasurile sunt doar elemente de control, cel din stanga arata presiunea din butelie, iar cel din dreapta arata presiunea dupa ce este "regulata" , deci practric regaluatorul nu-si face treaba.
wolfy wrote:pai tocmai asta e: gaura de evacuare are ca un fel de teva de vreo 5 cm; de ea trebuie sa conectez noua teava; daca ea are tot 25mm nu pot sa o conectez, daca are 20 mm e prea subtire si joaca in interiorul tevii de 5 cm iar cea de 32 e prea lata si joaca pe dinafara tevii....

Ia o bucata de teava de polietilena de diametru 25 mm (din aceea neagra, pentru instalatii de apa), incalzeste-o la un capat cam pe o lungime de 6 cm si forteaz-o sa intre peste stutul din capacul filtrului. Ai grija sa nu incalzesti teava de polietilena prea tare, doar atat cat sa devina putin maleabila, daca o incalzesti prea tare o sa se "shifoneze" la capat si nu o sa intre cum trebuie pe stut. Merge la fel si cu teava de PVC dar nu cred ca gasesti teava de PVC mai subtire de 32 mm.
Pundamilia Nyererei, Victoria nu Malawi.
Uite asa trebuie sa le legi:

Asa e mai clar?
Daca nu e un secret m-ar interesa si pe mine. Multumesc!
Uite aici preturi de... plastic: http://picura.shopmania.biz/catalog/fitinguri-irigatii-490277
Daca o sa-i scoti la vanzare m-ar interesa si pe mine 2 pui, daca merita deranjul.
Sunt curios când si unde or sa apara la vanzare
boyu ef-05
10-12 acei msuli 6-9 cm
6 maylandia estherae 6-7 cm
5 socolofi 5-7 cm
1 iodotropheus 5 cm
Pret pachet 100 lei, se vand doar impreuna (vreau sa renunt)
Trimit in tara unde exista curse autocar-microbuz.
Poze pe privat.
Puii se tin impreuna cu masculul pana incep sa inoate singuri, daca ai scos masculul inainte de asta atunci i-ai pierdut. Sarcina masculului tocmai asta este, sa urce puii cazuti inapoi in cuib.
Daca vrei poti sa pui poze cu ei aici, sa ne dam cu parerea, dar avand in vedere ca aceii sunt in general mai greu de diferntiat mai bine nu pune
aLLLx wrote:E suficienta lumina zilei.
...la nivel de hobby.
E suficienta lumina zilei.

Forum Index » Profile for aLLLx » Messages posted by aLLLx
Go to: