Daca vor mai fi disponibile plante si pe viitor , as vrea si eu cateva fire din cateva specii de plante sa mai diversific putin acvariul meu in care am doar doua specii , hemianthus micranthemoides si hygrophila polysperma .
Daca vrea cineva pot oferi si eu din ele dupa tunsoare .
butelia se golise si nu am mai pus instalatia la setupul asta , trebuia sa plec pe afara si aveam nevoie de bani , poveste mare , am vandut'o pana la urma daca am vazut ca merge binisor acvariul si fara
S-a intins binisor , si mie personal imi place cum merge tot acvariul avand in vedere ca nu am co2 si tot ce ii fac e sa schimb de 3 galeti de apa pe saptamana )
Nu este hemianthus cuba , este Elatine triandra , si da , este foarte invaziva nenorocirea asta ) o folosesc de cateva setupuri pentru gazon .
La urmatorul setup vreau marsilea neaparat .
Ok , acvariul a mai suferit mici modificari (parca nu stateau crengile cum vroiam) , a mai si crescut putin intre timp .
Va mai tin la curent cu niste poze
Aseara s'a intamplat prima depunere ) sunt in extaz , dar ce ma fac ? )
As vrea sa ii las momentan fara sa le fac nimic si sa observ cum evolueaza lucrurile . ce ziceti ?
Intre timp acvariul meu a mai suferit inca o mutare , si nu mai are sistem co2 , in schimb scalarii se fac tot mai frumosi Dupa mutare am mai ramas cu 3 neoni , 5 black tetra , si cei 4 scalari .
Dupa cum spune si titlul , se ofera spre vanzare sistem co2 complet format din urmatoarele :
- butelie 2 kg (butelia este goala), cu revizie pana in ianuarie 2023 (45 cm inaltime)
- reductor presiune cu doua manometre si reglaj fin
- reactor Dennerle Maxi Flipper
- valva antiretur Aquatic Nature
- numarator bule sticla
- furtun special CO2
- electrovalva
Bonus 1L PPS PRO + 1L Trace Mix Plus , Test co2 JBL cu 2 sticlute de lichid , doar una este inceputa , am pus de 2 ori din ea .
Mentionez ca toata instalatia a fost folosita un singur setup , in jur de 7..8 luni pana s'a golit butelia .
Pret fix 600 RON , nu se vinde pe bucati .
Tel: 0762838536